Befado dječje cipele 251Y141 ružičasta žuta boja

Proizvod nije dostupan ;(

Befado 251Y141 dječje cipele - šarene i udobne papuče za svaku odgajateljicu

Kada vaše dijete provodi vrijeme u vrtiću, želite se pobrinuti da svaka minuta za njega bude ne samo ugodna, već i sigurna. Cipele su neizostavan element dječje garderobe, pogotovo na mjestima gdje zabavi nema kraja. Zato su dječje cipele Befado 251Y141 savršen izbor za svakog energičnog predškolskog djeteta čija stopala trebaju čvrst oslonac i udobnost.

Karakterizirane upadljivom ružičastom i žutom bojom, s primjesama zlata koje cipelama dodaju eleganciju, Befado papuče spajaju estetiku s funkcionalnošću. Izrađene od pamučne tkanine, cipelice omogućuju malim nožicama disanje tijekom cijelog dana zahvaljujući prozračnosti koja je ključna za održavanje higijene i izbjegavanje kožnih problema.

Ono što izdvaja Befado dječju obuću je iznimna lakoća i fleksibilnost potplata. To je od velike važnosti jer se prilikom trčanja, skakanja ili tihe igre u kutku za čitanje cipele prilagođavaju obliku djetetovog stopala, ne ograničavajući njegove prirodne pokrete. To je posebno važno u razdoblju kada je bebino stopalo u fazi intenzivnog razvoja.

Dodatno, proizvođač se pobrinuo da Befado cipele budu opremljene krutim potpetnikom koji stabilizira petu i osigurava pravilan položaj stopala. Također ne treba zanemariti da obuća ima oznaku "Zdravo stopalo", što je garancija da je obuća prijatelj dječjeg stopala u razvoju.

Velcro kopča je jednostavna za korištenje čak i za najmlađe predškolce, što potiče njihovu samostalnost pri obuvanju i izuvanju. To čini Befado 251Y141 ne samo udobnim cipelama, već i izvrsnim alatom za učenje samostalnosti.

Ukratko, ružičasto-žute Befado dječje papuče jamstvo su udobnosti, stila i zdravlja za malena stopala. Živopisnim bojama oduševit će se svaka djevojčica koja će zasigurno rado svakodnevno obuvati ove cipele, svjesna svog malog modnog izričaja u vrtiću.

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Producentni kod: BM85820
  • Boja: ružičasta žuta, zlatna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|