Befado dječje cipele 250P090 mornarsko plava plava raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Odabir prvih djetetovih cipela trenutak je koji roditelji čekaju s nestrpljenjem, ali i sa zebnjom. Za mudru odluku vrijedi birati provjerene brendove koji nude ne samo stil, već prije svega zdravlje i sigurnost za mala stopala.

Befado, poljski proizvođač dječje obuće, stručnjak je u svom području, što potvrđuju certifikati i preporuke ortopeda za njihove proizvode. Model 250P090 u nijansama tamnoplave, plave i s raznobojnim elementima su SNAKE sandale koje će svojim izgledom i udobnošću nošenja oduševiti svakog dječaka.

Ove cipele su više od samog atraktivnog dizajna. Sve počinje s gornjištem, izrađenim od visokokvalitetnih pamučnih tkanina, koje ne samo da izgledaju sjajno, već su i ugodne na dodir i prije svega prozračne. Ovakav izbor materijala sprječava prekomjerno znojenje dječjeg stopala te ga štiti od iritacija i mogućih gljivičnih infekcija.

Još jedan detalj vrijedan pažnje je potplat s Flex-B tehnologijom, koji jamči prirodno savijanje cipele na mjestu koje preporučuju ortopedi. Ova radnja potiče pravilan razvoj stopala i omogućuje djetetu slobodnu igru.

Čvrsta potpetica važan je element u dječjoj obući jer pruža odgovarajuću potporu i stabilizira petu. Bez njega je veća vjerojatnost da će stopala male djece biti krivo postavljena, što može dovesti do dugotrajnih ortopedskih problema.

Znak "Zdravo stopalo" nije samo plemeniti ukras, već prije svega potvrda da obuća zadovoljava visoke zdravstvene standarde i u potpunosti je prilagođena potrebama dječjeg stopala u razvoju.

Velcro kopča je rješenje prilagođeno djeci koje vam omogućuje brzo i praktično obuvanje i izuvanje cipela - ova operacija je jednostavna čak i za neuvježbane ruke.

Kategorija kojoj ove cipele pripadaju - "Dječje papuče" - možda sugerira da su namijenjene za kućnu upotrebu, ali napredna tehnička rješenja i postojanost materijala čine ih prikladnim i za vanjsku upotrebu, posebice za sunčane dane pune avantura.

Ukratko, Befado dječja obuća 250P090 savršena je obuća za dječaka koji čini prve korake u svijet zabave, ali i mode. Moderan, šaren i što je najvažnije - zdrav za noge koje rastu.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Mornarica plava višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|