Befado dječje cipele 242P105 srebro siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 242P105 srebrno sive - Udobnost i sigurnost za mala stopala

Prilikom odabira cipela za najmlađe, posebno one koji uče hodati, ne trebamo paziti samo na dizajn, već prije svega na sigurnost i udobnost. Befado dječje cipele, model 242P105, u tonovima srebrne i sive savršen su izbor za svaku malu fashionisticu koja čini prve korake.

Proizvod poljskog proizvođača Befado poznat je po brizi za zdrav razvoj dječjih stopala te po atestima koji su usklađeni s preporukama ortopeda. To daje roditeljima mir jer znaju da su njihova djeca dobro zbrinuta. Model PAPI je šarmantna sandala, stvorena za toplije dane, kada je dječjoj nozi potrebna posebno dobra prozračnost i udobnost.

Gornjište izrađeno od visokokvalitetne pamučne tkanine jamči pravilnu higijenu i omogućuje disanje kože, što je neophodno za zdrav razvoj stopala. Dodatno, cipele su opremljene inovativnim Flex-B sustavom koji omogućuje savijanje cipele na ključnim mjestima, u skladu s preporukama ortopeda. Odgovarajuća fleksibilnost potplata podržava prirodno kretanje stopala tijekom hodanja.

Proizvođač Befado pobrinuo se i za praktične aspekte korištenja obuće. Čvrsta potpetica pomaže stabilizirati gležanj, što je važno u sprječavanju mnogih nepravilnosti u držanju. Za lakše obuvanje i prilagođavanje individualnim potrebama stopala, sandale su opremljene praktičnim kopčama.

Dobna kategorija kojoj su ove sandale namijenjene su djeca - u ovom slučaju djevojčice, koje vole klasične, djevojačke boje srebrne i sive. Unutrašnjost cipela je dugačka 17,3 cm, što znači udobnost za dijete.

Dodatna prednost je oznaka "Healthy Foot Sign" koja potvrđuje ergonomiju i zdravstvene aspekte sandala. Materijal od kojeg su cipele izrađene je tkanina, što dodatno povećava udobnost nošenja i lakoću održavanja.

Ukratko, dječje papuče Befado 242P105 spoj su stila, udobnosti i zaštite. Srebrnosive sandale istovremeno su šarmantne i funkcionalne, što ih čini savršenim izborom za roditelje koji brinu o zdravom razvoju dječjih stopala.

  • Lik: nedostatak
  • Duljina unutarnjeg umetka: 17.3
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Producentni kod: 242p105
  • Boja: srebro Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Kopče

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|