Befado dječje cipele 217P102 plava siva zelena

Proizvod nije dostupan ;(

„Befado dječje cipele 217P102 – savršene cipele za aktivnu djecu

Dječja stopala zaslužuju najvišu kvalitetu i udobnost u svakom koraku. Stoga je Befado dječja obuća model 217P102 u nijansama plave, sive i zelene savršen izbor za vaše dijete. Izrađene s pažnjom na najsitnije detalje, ove papuče mališanima pružaju udobnost tijekom cijelog dana, a istovremeno osiguravaju pravilan razvoj njihovih stopala.

Gornjište izrađeno od visokokvalitetne tkanine mekano je i prijazno nježnoj dječjoj koži, a istovremeno je izdržljivo, što osigurava trajnost obuće. Dizajnirane za male istraživače, papuče imaju atraktivan uzorak koji će se sigurno svidjeti djeci i potaknuti ih da se sami obuju.

Ojačane potpetice, koje su iznimno važne kod dječje obuće, štite petu i pružaju potporu gležnju. Za izvrsno pristajanje zaslužno je praktično kopčanje remenom za gležanj, koje ne samo da olakšava obuvanje, već omogućuje i savršeno prilagođavanje cipela nozi malog korisnika.

Certifikat "Znak zdravog stopala" za Befado cipele potvrđuje njihovu visoku kvalitetu i sigurnost za dijete. To je jamstvo da će roditelji pri odabiru modela 217P102 odabrati obuću koja zadovoljava stroge ergonomske i zdravstvene kriterije.

Za roditelje kojima je stalo do ideje zdravog razvoja djeteta i brige za ekologiju, tekstilni materijali korišteni u proizvodnji ove obuće još su jedan argument za odabir brenda Befado. Osim toga, gumeni potplati pružaju izvrsno prianjanje, sprječavajući klizanje i padove tijekom dječjih igara.

Befado dječja obuća 217P102 ne samo da će djecu pratiti korak po korak dok koračaju životnim stazama, već će postati i njihov mali modni dodatak koji će obogatiti svaki dječji outfit. Energične boje i jedinstven dizajn zasigurno će odgovarati ukusu mladih ljubitelja avanture i uljepšati svakodnevicu u svako godišnje doba.

Odaberite cipele za svoje dijete koje će spojiti udobnost, sigurnost i stil - odaberite Befado dječju obuću 217P102.

  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: plava Siva zelena
  • Materijal: Tkanina

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|