Befado dječje cipele 213P114 ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado, renomirani proizvođač dječje obuće, predstavlja model 213P114 u šarmantnim, djevojačkim ružičastim i sivim bojama. Ovo je obuća stvorena za male istraživače koji podjednako trebaju udobnost i stil.

PAPI model iz Befada je suština ljetnog stila za najmlađe dame. Obuća s otvorenim prstima idealna je opcija za toplije dane, a odlično će poslužiti i kao drugi par cipela za vrtić ili školu. Zahvaljujući svom dizajnu malim stopalima pruža optimalnu slobodu i istovremeno ih štiti od ozljeda.

Jedna od ključnih značajki ovog modela je prozračni potplat koji podržava prirodnu ventilaciju stopala. Zahvaljujući tome mališani mogu uživati ​​u svježini i udobnosti cijeli dan, čak i tijekom intenzivne igre. Izrađena od visokokvalitetne tkanine, osigurava mekoću i fleksibilnost, kao i primjerenu trajnost cipela.

Flex-B sustav, karakteristika Befado obuće, savršena je prilagodba donjeg dijela cipele prirodnom kretanju dječjeg stopala. Potplat koji se savija na pravom mjestu, preporučen od strane ortopeda, jamči pravilan razvoj i potporu malom stopalu. Udobnost korištenja također je poboljšana krutom petom, koja stabilizira petu i pruža optimalnu potporu.

Oznaka Zdravo stopalo Befado obuće dokazuje visoku kvalitetu i pažnju prema zdravom razvoju dječjih stopala. To je posebno važno u fazi kada se stopala još razvijaju i svaka nepravilnost može utjecati na budućnost.

Cipele su opremljene praktičnim kopčama, što omogućuje jednostavno obuvanje i prilagođavanje individualnom obliku djetetovog stopala, što je iznimno važno za potpunu udobnost nošenja.

Iako se Befado obuća ne veže uz nekog određenog junaka iz bajki ili filmova, njen dizajn i pouzdanost čine je omiljenim izborom mnogih djevojaka. Ružičaste i sive boje učinit će ih atraktivnim dodatkom mnogim dječjim stilovima.

Ponuđena u kategoriji "Dječje papuče", obuća Befado 213P114 odličan je izbor za roditelje koji svojoj djeci žele pružiti udobnost, sigurnost i šarmantan izgled. Bilo u dvorištu, na igralištu ili tijekom svakodnevne upotrebe kod kuće - ove cipele poduprijet će svaki korak malog istraživača.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Kopče

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|
|