Befado dječje cipele 116X290 ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Befado – Udobnost i zdravlje za malu djecu u ružičastim papučicama 116X290

Svako dijete voli aktivnu igru, au zabavnim vrtićkim dogodovštinama potrebna mu je obuća koja ne samo da će svojim bojama i uzorcima privlačiti pozornost, već prije svega osigurati udobnost i sigurnost malim nožicama. Riječ je o Befado dječjim cipelicama 116X290 u šarmantnoj, djevojački ružičastoj boji - savršene za malu princezu koja se ne želi odreći slobode kretanja.

Lakoća i fleksibilnost za svaki dan

Befado cipele poznate su po laganom i fleksibilnom potplatu koji se savršeno prilagođava dinamici dječje igre. Jedinstveni dizajn osigurava da se mala stopala osjećaju ugodno svaki put kada hodaju ili se igraju na otvorenom.

Zdravi i sigurni koraci

Imajući na umu razvoj stopala, dizajneri Befada upotrijebili su krutu potpeticu koja pruža odgovarajuću potporu i stabilne stranice, zahvaljujući kojima se stopalo održava u ispravnom položaju. Takva je podrška posebno važna jer predškolsko dijete svaki dan provodi mnogo sati u cipelama.

Pažljivo gornjište od pamuka

Radi higijene i udobnosti mališana, gornjište modela 116X290 izrađeno je od prozračne pamučne tkanine koja omogućava disanje kože i sprječava pregrijavanje čak i tijekom intenzivnog trčanja ili skakanja.

Neovisnost i jednostavnost korištenja

Befado obuća dizajnirana je za mlade korisnike koji se često sami žele snalaziti u odjeći. Zahvaljujući upotrebi elastičnih traka, koje lako zamjenjuju klasična vezanja, obuvanje i izuvanje cipela nije problem čak ni za vrlo malu djecu.

Certifikat za zdravo stopalo

Prilagodba ortopedskim standardima i dobivanje oznake Zdravo stopalo još je jedan dokaz da Befado brine o stopalima naše djece. Ovaj certifikat dodjeljuje se samo proizvodima koji zadovoljavaju najviše zdravstvene standarde i preporučuju ih specijalisti dječje ortopedije.

Izuzetno važna boja

Pink Befado cipele, kreirane posebno za djevojčice, spajaju snagu djevojačkog šarma s praktičnošću svakodnevne upotrebe, što će se sigurno svidjeti mladim damama i njihovim roditeljima.

Svaki detalj ružičaste dječje obuće Befado 116X290 pokazuje pažnju na detalje i predanost da se djeci osiguraju najbolji mogući uvjeti za radosno i zdravo odrastanje. Ovo je idealan izbor za roditelje koji cijene iznimnu kvalitetu i žele svoju djecu okružiti pouzdanim proizvodom.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Astringentne gume

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|