Befado dječje cipele 114X416 ružičasta raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje cipele Befado 114X416 - Udobnost i sigurnost za mala stopala

Djeci koja borave u vrtiću potrebna je obuća koja će ne samo izgledati estetski lijepo na nogama, već će im prije svega pružiti maksimalnu udobnost i sigurnost tijekom svakodnevne igre i aktivnosti. Befado je, misleći na najmlađe korisnike, kreirao dječje cipele 114X416 u hladno ružičastom uzorku s raznobojnim detaljima koje će se sigurno svidjeti malim damama.

Gornjište ovih papuča izrađeno je od visokokvalitetne pamučne tkanine koja osigurava prozračnost i higijenu dječjih stopala tijekom cijelog dana. Zahvaljujući takvim materijalima, čak ni intenzivna igra neće dovesti do pregrijavanja i znojenja stopala. Delikatnost tkanine također znači da se cipele savršeno prilagođavaju obliku stopala, a vizualno ga smanjuju, što će svakako zadovoljiti roditelje koji vode računa o estetici odjeće svoje djece.

Cipele Befado dizajnirane su za djecu s užim i manjim stopalima. Zahvaljujući tome možemo biti sigurni da će se obuća lako prilagoditi individualnim potrebama našeg djeteta.

Aspekt samostalnosti ključan je u predškolskoj dobi, stoga je Befado obuću osmislio na način da ih djeca sama mogu jednostavno obuvati i izuvati, čime se razvija njihova motorika i osjećaj samostalnosti. Velcro je rješenje koje omogućuje jednostavno i brzo kopčanje, što je dodatna prednost za male, još ne baš spretne ruke.

Sigurnost bebe nam je na prvom mjestu, zato Befado ne zaboravlja na zdravstvene aspekte. Cipele su atestirane i preporučene od strane ortopeda. Čvrsta potpetica stabilizira stopalo i sprječava njegovo nepravilno postavljanje tijekom hodanja. Dodatna oznaka "Zdravo stopalo" jamstvo je da je obuća pomno testirana i da zadovoljava stroge standarde u pogledu zdravlja i razvoja stopala naše djece.

U kategoriji dječje obuće "Dječje papuče" Befado dječja obuća 114X416 pink raznobojna ističe se ne samo funkcionalnošću, već i šarmantnim dizajnom koji će se sigurno svidjeti malim fashionisticama. Papuče namijenjene djevojčicama bit će odličan izbor kako za vrtić, tako i za kućnu upotrebu, pružajući njihovim stopalima odgovarajuću razinu udobnosti i sigurnosti.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|