Befado dječje cipele 109P161 siva

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje cipele Befado 109P161 - Udobnost i stil za najmlađe

Odabir prave obuće za djecu temelj je za pravilan razvoj njihovih stopala. Befado, poznati poljski proizvođač dječje obuće, na tržište donosi model 109P161 - balerinke koje spajaju estetiku s funkcionalnošću, savršene za aktivne djevojčice.

Ove sive papuče dizajnirane su imajući na umu potrebe djece koja rastu, ispunjavajući najviše standarde kvalitete. Sigurnost u svakodnevnoj igri je ključna, zato obuća ima fleksibilan, protuklizni potplat od termo gume, profiliran prema djetetovom stopalu. Ovaj materijal ne samo da jamči prianjanje, već je i izdržljiv i otporan na habanje.

Papuče koje se kopčaju na čičak olakšavaju i najmlađim korisnicima samostalno obuvanje, učeći ih samostalnosti. Čvrsta potpetica optimalno podupire stopalo, sprječava njegovo krivljenje, što je iznimno važno u razdoblju intenzivnog rasta.

Klasična siva boja papuča pristaje mnogim stilovima, a najmoderniji uzorci dodaju šarm i naglašavaju karakter malog nositelja. Tkanine korištene u izradi su atraktivne i vrhunske kvalitete te osiguravaju postojanost i udobnost nošenja tijekom cijelog dana.

Mekani i prozračni uložak od najboljeg pamuka osigurava odgovarajuću klimu unutar cipele, štiteći dijete od prekomjernog znojenja nogu. Sve to znači da Befado obuća, osim praktične primjene, pomaže i zdravom razvoju stopala – to potvrđuje i prestižni certifikat „Zdravo stopalo“.

Papuče Befado 109P161 stoga su odličan izbor ne samo za kućnu upotrebu, već i za dvorište, gdje djeca provode veliki dio svog vremena otkrivajući svijet kroz igru. Dostupne u dječjoj kategoriji, namijenjene su djevojčicama, a zahvaljujući čičak kopči iznimno su praktične u svakodnevnoj uporabi.

Naglašavamo još jednom: očuvanje zdravlja i udobnosti dječjih stopala misija je Befada koji već godinama osigurava visokokvalitetne proizvode, stječući povjerenje roditelja i sretne osmijehe njihove djece.

  • Boja: Siva
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Lik: nedostatak
  • Materijal: Tkanina

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|