Bezalkoholni befado 002P028 bež bijela crno

Proizvod nije dostupan ;(

Dječja kolica Befado 002P028: Savršena za mališane koji otkrivaju svijet

Avantura otkrivanja svijeta najzanimljiviji je element djetinjstva za najmlađe. Dizajneri brenda Befado izlaze u susret potrebama najmlađih potrošača kreirajući dječje cipele 002P028 u bež boji s bijelim i crnim elementima - savršene za djecu koja još nisu napravila svoje prve korake, ali trebaju zaštitu i udobnost za njihova nježna stopala.

Befado dječje cipele za hodanje su kombinacija elastične čarape s protukliznim potplatom. Zahvaljujući ovom rješenju, beba nije u opasnosti od nekontroliranog klizanja po glatkim površinama, a stopalo je sigurno tijekom putovanja u kolicima ili tijekom prvih pokušaja puzanja.

Izrađene imajući na umu nježnu bebinu kožu, hodalice su dizajnirane na takav način da ne pritišću i ne ograničavaju bebine pokrete. Proizvod je izuzetno lagan i namijenjen je samo zaštiti, bez ometanja prirodnog razvoja stopala. Savršen oblik cipela omogućuje jednostavno prilagođavanje malim stopalima, a fleksibilan materijal jamči da će cipelice ostati na mjestu i tijekom maratona bušenja i mijenjanja nogavica.

U ekološkom smislu Befado nije ravnodušan. Korištenje TPE potplata dokazuje brigu proizvođača za prirodni okoliš - ovaj materijal je siguran za djecu i može se reciklirati.

Dječja kolica dodatno su ukrašena šaljivim motivom životinja, koji ne samo da privlače oko, već mogu potaknuti i vizualni razvoj djeteta. Atraktivan izgled nije samo ukras, već i način da pobudite dječju znatiželju i želju za upoznavanjem različitih oblika i boja.

Befado papuče za bebe dostupne su u kategoriji dječjih papuča i namijenjene su i dječacima i djevojčicama. Raznovrsnost boja - bež u kombinaciji s akcentima bijele i crne - čini ih pristajajućim mnogim dječjim stilovima.

Befado hodalice za bebe savršen su način da zaštitite bebine noge od hladnoće, vlage i svih neugodnosti s kojima se mogu susresti tijekom svakodnevnih aktivnosti. Ove cipele kreirane su s brigom o potrebama djece i okoliša, što ih čini dostojnim izborom za osviještene roditelje.

  • Lik: drugo
  • Boja: bež Bijela crno
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki Male djevojke

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|