Shoes by BEFADO SA je poljski proizvođač obuće za djecu i odrasle koji više od 30 godina stječe prepoznatljivost kupaca u zemlji i inozemstvu. Tvrtka je poznata po visokoj kvaliteti, posvećenosti detaljima i estetskom dizajnu koji je dostupan u različitim veličinama i bojama.

Proizvodni pogon BEFADO nalazi se u Zielonki u blizini Varšave, gdje zapošljava preko 400 ljudi. Proces proizvodnje obuće je sveobuhvatan i počinje dobrim odabirom sirovina i završava pažljivim pakiranjem robe spremne za prodaju. Ponuda tvrtke uključuje obuću za djecu i odrasle, što znači da će svatko pronaći pravi model za sebe.

U obući BEFADO SA korišteni su prozračni i koži ugodni materijali koji osiguravaju udobnost nošenja. Ove se cipele također lako održavaju pa će dugo trajati. Tvrtka redovito predstavlja nove kolekcije obuće, uvijek se prilagođavajući trendovima i očekivanjima potrošača.

BEFADO SA također je tvrtka koja brine o svojoj društvenoj odgovornosti. Proizvođač je uključen u razne dobrotvorne i društvene akcije, podržava lokalne sportaše i organizira brojna natjecanja za djecu.

Ukratko, cipele BEFADO SA jamstvo su visoke kvalitete, estetike i udobnosti korištenja. Zahvaljujući svojim karakteristikama stekli su povjerenje kupaca diljem svijeta, a tvrtka sustavno razvija ponudu kako bi zadovoljila potrebe svojih kupaca.