Befado princeze brze cipele 109P228 crno ecru

Proizvod nije dostupan ;(

Otkrijte čari svijeta bajki u svakodnevnoj uporabi uz limitiranu seriju dječjih cipelica "Speedy princesses 109P228" renomiranog proizvođača dječje obuće Befado. Ove neobične crne i ecru papuče posebno su kreirane za male sanjare koje se žele osjećati kao prave princeze.

Projekt karakterizira sjaj milosrđa jer Befado u partnerstvu s Monikom Jaskólskom, osnivačicom zaklade "Nije u redu, ne pomoći" uključen je u plemenit cilj - podršku dječjoj psihijatriji. Zahvaljujući inicijativi "Papuče od srca", svaki par obuće iz ove kolekcije pretvara se u izravnu financijsku pomoć: od svake prodane papuče 1 PLN ide djeci u potrebi.

Specifikacija Befado obuće jamči najveću udobnost i sigurnost djece. Cipele posjeduju certifikat "Healthy Foot Sign" koji potvrđuje njihov ergonomski oblik i zdravstvena svojstva. Tvrda peta stabilizira nogu, što je važno za pravilan razvoj djetetovog stopala. U kombinaciji s mekim B-sustavom koji se koristi u podstavi, stopala vašeg djeteta dobit će ne samo zaštitu, već i iznimnu udobnost nošenja.

Fantastičan dizajn papučica popraćen je inspirativnim slikama princeza koje će zasigurno šarmirati svaku malu damu. Praktično kopčanje na čičak olakšava samostalno obuvanje i izuvanje djece, bez obzira na dob.

Befado proizvodi su izdržljivi i čvrsti zahvaljujući korištenju visokokvalitetnih materijala. Tkanina od koje su izrađene ove papuče je jednostavna za čišćenje i izdržljiva, što ih čini savršenim za svakodnevnu igru, kao i za nošenje u vrtiću ili školi.

Befado dječja obuća "Speedy princesses 109P228" - to je više od običnih papuča, to je djelić čarobnog svijeta u svakodnevnoj varijanti, u kombinaciji s misijom pomoći i brige za zdrav razvoj najmlađih stopala. Šarmantne, funkcionalne i u interesu djece - ove papuče izbor su koji će zadovoljiti i male princeze i njihove odgovorne roditelje.

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: crno ecru
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|