Befado dječje cipele tenisice papuče 251Q094 plava siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado, poznati proizvođač udobne i zdrave obuće za djecu, predstavlja model dječje obuće u obliku tenisica-papuča, koji će lako naći mjesto u srcu svakog mališana i roditelja koji želi najbolje za svoje dijete . Befado model tenisica 251Q094 kombinacija je funkcionalnosti, stila i zdravlja za dječja stopala u razvoju.

Glavni cilj proizvođača pri izradi obuće je osigurati pravilan razvoj djetetovog stopala. Stoga model 251Q094 ima certifikat "Zdravo stopalo" - jamči da tenisice i papuče zadovoljavaju najviše ortopedske standarde, što su potvrdili stručnjaci.

Izrađena od najkvalitetnije pamučne tkanine u atraktivnim nijansama plave i sive koje stvaraju vizualno i funkcionalno ugodan dizajn koji podsjeća na stil jeansa. Ove tenisice nisu samo elegantne, već su i praktične: kopčaju se na čičak, što djetetu olakšava samostalno odijevanje. Kako bi se povećala sigurnost i udobnost nošenja, također se koriste gumene trake koje osiguravaju bolje pristajanje uz nogu.

Čvrsta peta još je jedan važan element koji podupire pravilan položaj stopala i sprječava nepovoljne promjene u strukturi kostiju. Dizajn je nadopunjen fleksibilnim, profiliranim, neklizajućim potplatom od termo-gume, koji povećava stabilnost i sigurnost pri hodu, trčanju ili igri na različitim podlogama.

Udobnost korištenja pridonosi i podstava - uložak od meke pamučne tkanine koji osigurava pravilnu cirkulaciju zraka i higijenu unutrašnjosti cipele. Siva boja ove podstave je praktično rješenje na kojem se ne vide brzo tragovi korištenja.

Vrijedi napomenuti kako su ove tenisice namijenjene djevojčicama i dostupne su u nijansama plave s dodatkom sive, što ih čini lakim za kombiniranje uz mnoge dječje stilove. Suptilna aplikacija srebrnih zvjezdica na mornarsko plavoj podlozi predstavlja moderan detalj koji će se zasigurno svidjeti mladim korisnicima.

Proizvod je dostupan u kategoriji "Dječje papuče" što upućuje na korištenje kako kod kuće, tako iu vrtiću ili školi, gdje je briga o zdravom razvoju stopala jednako važna.

Ukratko, Befado još jednom predstavlja proizvod koji spaja estetiku, udobnost i brigu za zdrav razvoj dječjih stopala, što čini tenisice papuče wz. 251Q094 bit će izvrstan izbor za svakog roditelja i dijete koji cijene udobnost i stil.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|