Befado dječje cipele pu 065P159 plava siva zelena

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele pu 065P159 – Udobnost i stil za mala stopala

Proljeće i ljeto vrijeme je za igru ​​na otvorenom, a aktivnosti na otvorenom ne mogu proći bez odgovarajuće obuće. Roditelji žele da su stopala njihove djece sigurna i udobna. Stoga su Befado pu 065P159 sandale u plavoj, sivoj i zelenoj boji savršen izbor. To su cipele koje ne samo da lijepo izgledaju, već prije svega osiguravaju pravilan razvoj mladih stopala.

Gornjište ovih sandala izrađeno je od visokokvalitetne, prozračne tkanine - uglavnom pamuka - koja vašim stopalima jamči pristup svježem zraku, neophodnom tijekom dugih igara u toplijim danima. Cipele Befado karakterizira i funkcionalan dizajn: peta s dodatnim ojačanjem i stabilizirajućim stranicama osiguravaju pravilan položaj stopala. Zahvaljujući ovim karakteristikama, bebe mogu uživati ​​u prirodnim i sigurnim pokretima, što je iznimno važno tijekom njihovog intenzivnog rasta i razvoja.

Sandale su opremljene čičkom - ovo praktično rješenje omogućuje jednostavno obuvanje i prilagođavanje cipela individualnim potrebama svakog malog stopala. Ne smijemo zaboraviti niti na atraktivan izgled: spomenute nijanse plave, sive i zelene čine da cipele lijepo stoje na nozi i pristaju uz mnoge dječje stilove.

Udobnost nošenja povećava prisutnost kožnog umetka koji je nježan prema koži i upija višak vlage. Štoviše, čvrsta potpetica nije samo strukturni element, već i jamstvo dodatne potpore za zdrav razvoj stopala.

Proizvod Befada, kao renomirane tvrtke specijalizirane za dječju obuću, certificiran je i preporučen od strane ortopeda, što roditeljima daje sigurnost da za svoje dijete biraju obuću koja zadovoljava najviše standarde.

Ove sandale savršen su odabir za dječake koji su uvijek u pokretu - aktivne istraživače svijeta kojima je svaki sljedeći korak avantura. Befado pu 065P159 je obuća koja će djeci pružiti ne samo udobnost i sigurnost, već i elegantan izgled tijekom proljetnih i ljetnih dana punih sunca i zabave.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak
  • Producentni kod: 065P159
  • Boja: plava Siva zelena
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|