Befado dječje cipele pu 065P143 bež ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Befado – dječje cipele pu 065P143 bež roza: Udobnost i stil za male nožice

Ljetni dani zahtijevaju da dječja obuća bude ne samo udobna i funkcionalna, već i prilagođena visokim temperaturama i intenzivnoj igri na otvorenom. Befado sandale u bež boji s ružičastim detaljima savršeno su rješenje za aktivne djevojke kojima je potrebna čvrsta i zdrava potpora za mala stopala koja stalno rastu.

Izrađene imajući na umu nježnu dječju kožu, Befado sandale karakterizira gornjište izrađeno od prozračnog pamuka i tkanine za cipele koje osiguravaju potrebnu cirkulaciju zraka u toplijim danima. Otvoreni dizajn ne samo da djeci pruža radost pokazivanja prstiju, već jamči i zdravu ventilaciju.

Stabilnost je prioritet za svu dječju obuću, pa su se dizajneri Befada potrudili ojačati bočne strane i petu, što znači pravilan položaj stopala. Ortopedi s razlogom preporučuju ovu marku obuće; svaki model, pa tako i sandale PU 065P143, certificiran je znakom "Zdravo stopalo", što potvrđuje njegovu visoku kvalitetu i ergonomska svojstva koja podržavaju zdrav razvoj dječjeg stopala.

Udobnost korištenja povećava kožni umetak koji ne samo da dobro izgleda, već je prije svega izdržljiv i otporan na deformacije. Pruža udobnost tijekom mnogih sati zabave na igralištu ili tijekom obiteljskih šetnji.

Roditelji će biti zadovoljni vrstom kopčanja Befado sandala - Velcro, koje je pouzdano i omogućuje djetetu brzo i jednostavno obuvanje i izuvanje.

Boje sandala - mirna bež s djevojačkim detaljima ružičaste - pun su pogodak za male ljubitelje mode koji žele izgledati elegantno i na igralištu i na svečanoj obiteljskoj večeri.

Befado, kao pouzdani proizvođač dječje obuće s dugogodišnjom tradicijom, ne zaboravlja na atraktivan dizajn i unikatne detalje zbog kojih se svaki mali nositelj pu 065P143 sandala osjeća posebno u ovim bež i ružičastim cipelama.

Neka ljetne avanture vaših mališana budu sigurne i udobne uz Befado sandale - dječju obuću koja je sinonim za zdrav razvoj i moderan izgled malih, energičnih stopala.

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak Znak zdravog stopala
  • Producentni kod: BM91497
  • Boja: bež ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|