Befado dječje cipele mm 116Y297 ružičasta srebro siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado, poznati proizvođač obuće za djecu, u suradnji s brendom Inblu, predstavlja proizvod iz šarmantne i poželjne kolekcije "Mummy & Me" - dječje cipele mm 116Y297 u atraktivnim nijansama ružičaste, srebrne i sive. Ovu kolekciju izdvajaju ne samo boje, već i jedinstven dizajn sa slikama motiva koje djeca vole, poput mačića, jednoroga ili jelena, što svaki model čini ne samo praktičnim, već i punim dječje mašte.

Befado mm 116Y297 savršen je izbor za aktivne djevojke koje svakodnevno trebaju udobnu i stabilnu obuću. Ove papučice savršene su kao zamjenska obuća za vrtić ili kao obuća za dom zahvaljujući kojoj će malene nožice moći uživati ​​u slobodi i udobnosti cijeli dan.

Unutrašnjost cipela obložena je Soft B-System tehnologijom koja jamči mekoću i pravilno prianjanje dječjem stopalu te time pruža dodatnu udobnost i osjećaj ugodnog omatanja. Kombinacija ovog sustava sa sigurnošću i kvalitetom čini Befado robnom markom kojoj roditelji vjeruju.

Papuče imaju elastične trake koje djetetu olakšavaju samostalno obuvanje i izuvanje, a osiguravaju dobro prianjanje i univerzalno prianjanje uz nogu. Kruta peta služi pravilnom razvoju i stabilizaciji djeteta pri trčanju, što je izuzetno važno u prvim godinama formiranja mišićno-koštanog sustava.

Izrađene od pomno odabrane tkanine, cipele izgledaju ne samo estetski, već su i izdržljive i lake za održavanje, što je važno za svakodnevnu upotrebu malih istraživača. Suptilne boje i dekorativni elementi dodatno naglašavaju djevojački karakter ovih papuča, zadržavajući određenu univerzalnost koja im omogućuje pristajanje uz mnoge kombinacije.

Odabirom Befado mm 116Y297 roditelji ulažu u sigurnost, razvojnu podršku i radost svoje djece, a sve to sadržano u pristupačnom obliku funkcionalne i atraktivne obuće koja će se sigurno svidjeti i majci i kćeri u njihovim svakodnevnim zajedničkim avanturama.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Producentni kod: 116297
  • Boja: ružičasta srebro Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Astringentne gume

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|