Befado dječje cipele crne 451Y005 crno

21,71 EUR

Befado, poznati proizvođač dječje obuće, predstavlja model 451Y005 - udobnu i elegantnu sportsku obuću u univerzalnoj crnoj boji koja će se sigurno svidjeti malim ljubiteljima tjelesne aktivnosti. Dizajnirane uglavnom za dječake, ove cipele spajaju funkcionalnost i moderan dizajn, pružajući djeci svakodnevnu udobnost.

Kategorija kojoj pripadaju cipele Befado 451Y005 - Za djecu » Sportske cipele - govori sama za sebe. Obuća je dizajnirana za energičnu igru ​​i školske sportske aktivnosti, osiguravajući odgovarajuću potporu djetetovim stopalima u razvoju.

Izrađene od visokokvalitetne ekološke kože, što ih čini ne samo izdržljivima, već i ekološki prihvatljivim izborom. Ekološka koža se lako čisti, otporna je na abraziju i dobro se prilagođava obliku stopala što je važno za rast i razvoj dječjih stopala.

Ovaj model ima krutu petu, što je izuzetno važno za mlade korisnike. Čvrsta potpetica osigurava stabilnost i pravilan položaj pete, štiteći od uganuća i drugih ozljeda koje se mogu dogoditi tijekom intenzivnog kretanja. To je posebno važno u slučaju dječjih cipela, jer stopala u razvoju zahtijevaju odgovarajuću potporu i sigurnost.

Cipele Befado dobile su oznaku Healthy Foot, što je jamstvo da je obuća izrađena u skladu s najvišim ortopedskim standardima koji osiguravaju pravilan razvoj i funkcioniranje dječjeg stopala. Ovo priznanje dodjeljuje se samo najboljim proizvodima koji prođu rigorozna ispitivanja i ocjenjivanje.

Boja - crna - čini obuću univerzalnom i lakom za kombiniranje uz raznoliku dječju garderobu. Crne sportske cipele idu uz gotovo sve, što djeci olakšava odabir outfita bez obzira na priliku.

Velcro tip kopče je izuzetno praktičan, omogućava čak i najmanjim korisnicima jednostavno i brzo obuvanje i izuvanje obuće bez pomoći odraslih - veliki plus za male ljubitelje samostalnosti.

Cipele Befado su niske, što omogućuje slobodu kretanja i često ih preferiraju djeca zbog lakoće i udobnosti koju pružaju. Naravno, pakiranje cipela je originalno, što jamči sigurnost kupnje i jamstvo podrijetla iz legalnog izvora.

Befado modeli na svojim proizvodima nemaju specifične junake iz bajki ili filmova, što ih čini univerzalnima i mogu se svidjeti djeci s različitim interesima.

Ukratko, Befado dječja obuća crna 451Y005 izvrstan je izbor za roditelje koji traže udobnu, sigurnu i izdržljivu sportsku obuću za svoju djecu koja će podržati zdrav razvoj stopala.

  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: crno
  • Materijal: umjetna koža
  • Zagrijavanje: Ne
  • seks: dječaci
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Visina: niska
  • Lik: nedostatak
  • Producentni kod: BM188380

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|