Befado dječje cipele 907P126 ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Poklonite svom djetetu udobnost i stil uz najnoviju kolekciju dječje obuće renomiranog brenda Befado. Model tenisica 907P126 u divnoj ružičastoj boji više je od obične obuće - garancija je zdravog razvoja i užitka svakodnevnog nošenja. Dizajniran posebno za djevojke u dobi u kojoj stopala najbrže rastu i oblikuju se - od veličine 18 do 26.

Befado dizajneri, misleći na najmlađe korisnike, osmislili su tenisice koje ne samo da oduševljavaju svojim imidžom, već prije svega podržavaju pravilno držanje. Svaki korak u ovim cipelama korak je prema zdravlju, a sve zahvaljujući prestižnoj oznaci Healthy Foot Mark koja potvrđuje najvišu kvalitetu i sigurnost za stopalo u razvoju.

Fokus ovih fantastičnih tenisica je preslatki motiv mačke koji krasi vrhove cipelica, mameći pažnju i mameći osmijeh na lice ljubitelja malih životinja. Ovaj dodatak inspiriran je ljubavlju prema avanturi i zabavi – nečemu što je sigurno srcu svakog djeteta.

Befado se pobrinuo i za detalje koji su bitni. Čvrsta potpetica pruža pouzdanu potporu stopalima, osiguravajući pravilnu stabilizaciju, što je iznimno važno tijekom aktivne igre ili prvih pokušaja hodanja. Velcro je pak ne samo brzo i praktično rješenje, već omogućuje djetetu samostalno odijevanje i prilagođavanje obuće, što je važan korak u razvoju samostalnosti i motoričke koordinacije.

Izrađene od prozračnih, prirodnih pamučnih materijala, tenisice su savršene za tople dane, osiguravaju pravilnu cirkulaciju zraka i sprječavaju prekomjerno znojenje stopala. Lakoća obuće utječe na udobnost korištenja, a samim time i na udobnost bebe koja je svakom roditelju na prvom mjestu.

Odabirom Befado dječjih cipelica 907P126 pink ne odabirete samo šarmantne i praktične tenisice za svoju kćer, već ulažete u pravilnu zaštitu i razvoj njezinih stopala. Maxi tenisice svidjet će se svakoj maloj princezi i pružit će joj nebrojene sate veselog otkrivanja svijeta.

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|