Befado dječje cipele 869X151 ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

"Ružičasta dječja obuća Befado 869X151 – udobnost i sigurnost za male nožice

Svako dijete zaslužuje obuću koja ne samo da lijepo izgleda, već i podržava zdrav razvoj njegovih stopala. Befado, poznati proizvođač dječjih cipelica, predstavlja model 869X151 u šarmantnoj ružičastoj boji koji će ispuniti očekivanja kako malih princeza, tako i njihovih roditelja koji brinu o udobnosti i sigurnosti.

U bezbrižnim trenucima u vrtiću ili na igralištu, dječja obuća Befado 869X151 pruža optimalne uvjete za razvoj stopala. Potpetica s povišenim profilom i stabilne stranice strukture cipele osiguravaju pravilno držanje stopala, što je ključno u sprječavanju oštećenja držanja.

Sandale uz ovaj model savršene su za ljeto i toplije dane, dajući osjećaj lakoće i slobode. Otvoreni prstići nisu samo modni naglasak, već prije svega praktično rješenje koje osigurava bolju prozračnost, a time i zdrave uvjete za mala stopala.

Još jedna prednost Befado obuće je korištenje visokokvalitetnih, prozračnih pamučnih tkanina na gornjištu. Ovaj materijal ne samo da je ugodan na dodir, već osigurava i odgovarajuću cirkulaciju zraka, što se pretvara u udobnost i higijenu nošenja tijekom cijelog dana.

Befado dizajneri misle i na samostalnost djece - cipele možete jednostavno obuti sami zahvaljujući udobnim čičak trakama, koje dodatno omogućuju individualno prilagođavanje cipela djetetovom stopalu. Ovo je važan aspekt u procesu učenja samostalnosti i izgradnje osjećaja vlastite kompetencije kod najmlađe djece.

Kožni umetak koji koristi marka Befado zaslužuje posebnu pozornost. Sinonim je za kvalitetu i trajnost, kao i jamstvo prirodnog prostora za stopalo koje raste.

Sigurnost Befado obuće potvrđuju certifikati i preporuke ortopeda. Roditelji mogu biti sigurni u zdravlje i pravilan razvoj stopala svoje djece odabirom obuće koja zadovoljava najviše standarde.

Dječje cipele Befado 869X151 pink nisu samo dječje papuče koje će očarati srca malih korisnika, već i dobro promišljen odabir za roditelje kojima je u fokusu razvoj i zdravlje svoje djece. Teški samo 0,4 kg s pakiranjem, osigurat će lakoću koraka i nezaboravne trenutke zabave svaki dan.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kožni uložak
  • Producentni kod: 869X151
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|