Befado dječje cipele 631P012 siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado 631P012 dječje cipele - Savršen izbor za male istraživače

Svaki roditelj shvaća koliko je važno svojoj djeci od prvih dana života osigurati odgovarajuće uvjete za pravilan razvoj. Jedan od ključnih aspekata koji ne smijemo zaboraviti je odabir odgovarajuće obuće, pogotovo kada naša djeca počnu činiti prve korake. Dječje cipele Befado 631P012 savršen su primjer obuće koja ne samo da podržava razvoj malih stopala, već nudi i uzorak i boju koji će se svidjeti svakom djetetu.

Proizvod brenda Befado, poznatog po visokokvalitetnoj dječjoj obući, posjeduje certifikat "Znak zdravog stopala" što je garancija da ga preporučuju najbolji ortopedi. Odabirom cipelica iz ove linije roditelji mogu biti sigurni da će se njihova beba zdravo razvijati, održavati higijenu i udobnost, kao i sigurnost tijekom prvih istraživanja svijeta.

Gornjište ovih šarmantnih sivih papučica izrađeno je od najkvalitetnije prozračne pamučne tkanine koja ne samo da omogućuje cirkulaciju zraka, već je i ugodna za nježnu kožu dječjih stopala. Izdržljiv, ali fleksibilan materijal idealan je izbor za kućnu upotrebu i upotrebu u vrtiću.

Tvrda peta važan je element svake dječje obuće. Jamči pravilan položaj stopala, osiguravajući njegovu stabilnost i sigurnost pri svakom koraku. Upravo zahvaljujući takvim detaljima dječje se stopalo može pravilno razvijati.

Potplat Befado cipela opremljen je posebnim mikroperforacijama koje olakšavaju disanje stopala i sprječavaju prekomjerno znojenje. Dodatni široki vrh je odgovor na potrebu da se osigura prostor za male prste koji rastu. Ovaj dizajn osigurava da dijete može slobodno i udobno micati prstima bez ograničenja.

Velcro kopčanje je provjerena metoda koja djetetu omogućuje jednostavno i brzo obuvanje i izuvanje, dodatno jačajući motoričke sposobnosti.

Odabir papuča Befado 631P012 nije samo briga za zdravlje i razvoj djeteta, već i njegova neovisnost i udobnost. Sve to uz pristupačnu težinu od samo 0,4 kg, što cipele čini laganim i ne opterećuje maleno stopalo. Ovaj proizvod idealno je rješenje za dječake koji trebaju pouzdanu svakodnevnu obuću.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|