Befado dječje cipele 560X128 ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Befado - brend vrijedan povjerenja roditelja

Befado dječje cipele 560X128 savršen su izbor za svaku malu damu koja voli udobnost u kombinaciji s djevojačkim stilom. Befado je već godinama provjereni proizvođač dječje obuće, poznat po posvećivanju pažnje detaljima i udobnosti najmlađih nožica. Ružičaste dječje papuče iz najnovije kolekcije tvrtke savršen su primjer spoja funkcionalnosti i atraktivnog dizajna.

Dizajn i udobnost za mala stopala

Dizajnirane s mišlju za djevojčice, papučice se ističu svojom slatkom, ružičastom bojom koja će se sigurno svidjeti mnogim malim ljubiteljicama ove nijanse. Zahvaljujući korištenju visokokvalitetne tkanine, obuća osigurava dobru cirkulaciju zraka, što je ključno za zdravlje i higijenu dječjih stopala, posebno u toplijim danima.

Kruta potpetica - jamstvo sigurnosti

Befado veliku važnost pridaje prevenciji zdravlja, zbog čega su papuče opremljene tvrdom petom. Ova struktura podupire pravilan položaj djetetovog stopala i izuzetno je važan element u slučaju rasta stopala, sprječavajući mnoge nedostatke držanja.

Kopča jednostavna za korištenje

Dječje cipele 560X128 pink imaju čičak, što omogućava djeci brzo i samostalno obuvanje i izuvanje papuča. Ovo udobno rješenje potiče djecu na samostalnost, a roditeljima daje sigurnost da će cipele čvrsto stajati na nozi tijekom nošenja.

Lakoća i sigurnost

Težina papučica, uključujući i pojedinačno pakiranje, iznosi samo 0,4 kg, što znači da su lagane i ne opterećuju male nožice. Zahvaljujući tome, djeca se mogu slobodno igrati i kretati bez osjećaja nelagode teških cipela.

Savršena za vrtić i svaki dan

Befado papuče idealno su rješenje za aktivnu djecu i roditelje koji cijene udobnost i zdravlje svoje djece. Zahvaljujući svojoj svestranosti i udobnosti, izvrstan su izbor ne samo za igru ​​kod kuće, već i za vrtić, gdje se cipele redovito mijenjaju.

Ukratko, dječje papuče Befado 560X128 pink su proizvod koji će ispuniti očekivanja kako malih korisnika tako i onih koji brinu o svojoj udobnosti i razvoju. Obuća nije samo estetski izrađena, već prije svega dizajnirana imajući na umu zdravlje i sigurnost djece.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|