Befado dječje cipele 531P083 mornarsko plava zelena

Proizvod nije dostupan ;(

Befado je brend koji nudi visokokvalitetnu dječju obuću, savršenu za dječja stopala u razvoju. Opisani model 531P083 su papuče za dječake koje spajaju udobnost nošenja s atraktivnim, dječjim dizajnom.

Papuče imaju oblikovan gornji dio koji seže preko gležnja, što daje dodatnu potporu djetetovom stopalu i stabilizira gležanj tijekom hodanja. Cipele su izrađene od tkanine što ih čini laganim i prozračnim, a ujedno i lakim za čišćenje.

Boja obuće je duboka tamnoplava nijansa koja je univerzalna i otporna na prljavštinu. Na prednjem dijelu cipelica, iznad zaobljenih vrhova, nalazi se šarmantan zeleni umetak s motivom krokodila koji će se svakako svidjeti djeci koja zanimaju životinje ili vole energične i zabavne dodatke svojoj garderobi.

Obuća ima čičak traku na zapešću što djetetu olakšava obuvanje i izuvanje te omogućava brzo prilagođavanje obuće individualnoj debljini djetetovog stopala.

Potplat Befado papuča izrađen je od sintetičkog materijala i opremljen je posebnim gazištem, čime se osigurava prianjanje i sigurnost pri hodu po raznim kućnim površinama, uključujući i one skliske.

Dodatne informacije, poput krute pete, naglašavaju pažnju proizvođača prema zdravlju i pravilnom držanju djeteta. Čvrsta peta je posebno važna za pružanje odgovarajuće potpore za petu i cijelo stopalo.

Ovaj model dostupan je u kategoriji dječjih papuča, namijenjenih posebno dječacima, te je optimiziran u smislu estetike i ergonomije. Ove papuče nisu povezane s nekim određenim likom iz filma ili crtića, što može biti prednost za roditelje koji preferiraju manje komercijalne dizajne za svoju djecu.

Ukratko, Befado 531P083 su praktične, udobne i vizualno atraktivne dječje papuče koje spajaju funkcionalnost s brigom za zdravlje i sigurnost malih nožica.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Producentni kod: 531p083
  • Boja: Mornarica zelena
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|