Befado dječje cipele 526P080 mornarsko plava siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado, poznati brand specijaliziran za proizvodnju dječje obuće, predstavlja modele namijenjene najmlađima, osiguravajući ne samo njihovu udobnost, već i pravilan razvoj stopala. Model 526P080 nije samo odgovor na potrebe djetetovog rasta i razvoja motoričkih sposobnosti, već je i estetsko i funkcionalno rješenje za roditelje koji traže kvalitetnu obuću za svoje dijete.

Cipela Befado 526P080 u mornarsko plavoj i sivoj boji savršeno se uklapa u najnovije trendove dječje mode, a istovremeno nudi nenadmašnu udobnost i zaštitu za nježna dječja stopala koja prave prve, nesigurne korake. Izrađen od visokokvalitetnog filca, mekan je i udoban, ugodan na dodir i izdržljiv. Pazilo se na svaki detalj kako bi se djetetova stopala osjećala dobro u svakoj situaciji.

Osim toga, napredni, prozračni potplat je vrlo fleksibilan, što je iznimno važno kod razvoja pravilnog držanja i hoda malog djeteta. Fleksibilnost potplata osigurava da će obuća "raditi" s mališanom, dopuštajući stopalima prirodno kretanje i jačajući ih.

Dizajnirana za najmlađe, Befado čizma ima viši profil koji učinkovito štiti gležanj od uganuća i ozljeda, a istovremeno pruža osjećaj stabilnosti i sigurnosti. Unutar cipele nalazi se podstava s mekim Soft-B System jastukom, koji dodatno ublažava svaki korak, osiguravajući udobnost korištenja.

Roditelji će cijeniti krutu petu, koja je ključni element za pravilnu potporu skočnog zgloba u razvoju. Dodatno, Befado, kao brend koji brine o zdravlju malih stopala, svojim je proizvodima dodao i certifikat "Healthy Foot Sign" koji potvrđuje visoke standarde i ergonomiju obuće.

Velcro koji se koristi kao vrsta pričvršćivača nije samo praktičan, već i jednostavan za korištenje, što vam omogućuje brzo obuvanje i izuvanje cipela, čak i djeci. Ovo pričvršćivanje također omogućuje prilagodbu cipele individualnom obliku stopala.

Befado dječje cipele 526P080 mornarsko plave i sive savršen su spoj funkcionalnosti, estetike i brige za zdrav razvoj dječjih stopala. I dječaci i djevojčice moći će uživati ​​u udobnosti i stilu koje nude ove šarmantne i praktične cipele.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Producentni kod: 526p080
  • Boja: Mornarica Siva
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|