Befado dječje cipele 516X058 ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Pri kupnji dječje obuće ključna su tri aspekta: udobnost, sigurnost i estetika. Befado, renomirani proizvođač dječje obuće, kako bi zadovoljio ove potrebe, osmislio je model 516X058 u šarmantnim ružičastim bojama koji privlači pažnju svakog malog ljubitelja dinamičnih igara i modernih dodataka.

Befado sportske cipele za djevojčice spoj su funkcionalnosti i udobnog dizajna. Jednostavne za obuvanje zahvaljujući kopčanju na čičak, omogućit će i najmlađim korisnicima da uživaju u samostalnosti pri odijevanju. Štoviše, ovakav način pričvršćivanja jamči savršeno pristajanje cipelice djetetovom stopalu, što je ključno za razvoj i zdravlje malih nožica.

Važan element koji razlikuje ovaj model je čvrsta potpetica prisutna u cipelama Befado 516X058. Ovo svojstvo osigurava stabilizaciju stopala i odgovarajuću potporu za petu, što je neophodno u slučaju tjelesne aktivnosti djece, posebice u razdoblju intenzivnog rasta i razvoja pravilnog držanja.

Cipelice su niske što ih čini laganim i ne sputavaju djetetove pokrete, a osiguravaju slobodu i udobnost pri nošenju. Fleksibilni i čvrsti potplat napravljen je tako da apsorbira mikroudare koji se mogu pojaviti tijekom trčanja, skakanja i drugih sportskih aktivnosti, kao i tijekom svakodnevnog korištenja - na putu do škole ili u raznim šetnjama.

Materijal od kojeg su cipele izrađene je tkanina koja je otporna na oštećenja i osigurava odgovarajuću cirkulaciju zraka. Zahvaljujući tome, djetetova stopala se ne pregrijavaju, što je posebno važno u toplijim danima. Nedostatak izolacije čini ih savršenim za proljetne i ljetne izlete, jamčeći toplinsku udobnost.

Ukratko, Befado 516X058 su ružičaste sportske cipele koje ne samo da će zadovoljiti estetske zahtjeve mladih djevojaka, već prije svega osigurati sigurnost i udobnost tijekom svih vrsta aktivnosti. Ovo je obuća koja se savršeno uklapa u dječji dinamični životni stil, a ujedno je i element koji svojim atraktivnim dizajnom jača njihovo samopouzdanje.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • Zagrijavanje: Ne
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Visina: niska

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|