Befado dječje cipele 342P056 siva

Proizvod nije dostupan ;(

**Befado dječja obuća 342P056 siva – savršen izbor za mala stopala**

U dječjem svijetu svaki korak je velika avantura. Kako bismo osigurali udobnost i sigurnost tijekom ovih beskrajnih ekspedicija oko kuće ili prvih pokušaja vrtićkih igara, potrebna je odgovarajuća obuća. Što? Odgovor dolazi iz ponude brenda Befado i njegovog proizvoda - dječjih papučica 342P056 sive boje sa simpatičnim ružičastim dodacima posvećenim djevojčicama.

Proizvođač Befado već je godinama poznat po brizi za zdravlje i pravilan razvoj dječjih stopala. Ništa drugačije nije ni u slučaju modela 342P056 koji je zahvaljujući dizajnu i korištenim materijalima dobio prestižnu oznaku "Zdrava noga". To je jamstvo da obuća zadovoljava najviše standarde ergonomije i sigurnosti.

Papuče karakterizira tvrda peta, što je izuzetno važno za djecu čija su stopala još u fazi formiranja. Čvrsta potpetica stabilizira stopalo, sprječavajući ga da se nepravilno savija tijekom hodanja ili trčanja.

Dodatna prednost Befado papuča je kožni uložak koji ne samo da se prilagođava individualnom obliku stopala, već osigurava i odgovarajuću cirkulaciju zraka. Kao što znamo, zdravlje stopala također počinje njihovim držanjem u prikladnom, vodootpornom okruženju.

Zanimljivo rješenje korišteno u modelu 342P056 je sustav pričvršćivanja na čičak. Ovo je iznimno djetetu pristupačna metoda koja vam omogućuje jednostavno obuvanje i izuvanje - nešto što će zasigurno cijeniti i mladi korisnici i njihovi roditelji. Velcro je čvrst i izdržljiv, au isto vrijeme fleksibilan, što omogućuje savršeno pristajanje cipele uz nogu.

Estetski, papuče se ističu suptilnom kombinacijom sivog materijala s ružičastim dodacima, što ih čini ne samo funkcionalnim, već i elegantnim. Materijal od kojeg je obuća izrađena je visokokvalitetna tkanina koja jamči izdržljivost i lakoću čišćenja.

Zapakirane u originalno pakiranje, Befado papuče odličan su izbor za roditelje koji traže obuću koja će djeci osigurati zdrav razvoj stopala, sigurnost tijekom igre te toplinu i udobnost svaki dan.

Ukratko, dječje papuče Befado 342P056 nisu samo praktične i funkcionalne, već i vizualno atraktivne, što ih čini idealnim izborom za male istraživače. Zahvaljujući korištenju visokokvalitetnih materijala i pažnji posvećenoj detaljima, Befado još jednom dokazuje da može zadovoljiti potrebe djece i roditelja, nudeći proizvod koji je lijep koliko i zdrav za stopala.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak Znak zdravog stopala
  • Boja: Siva
  • Spot boja: ružičasta
  • Materijal: tkanina
  • seks: djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Producentni kod: BM188641

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|