Befado dječje cipele 251Y185 crno siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado 251Y185 dječje cipele su prijedlog koji spaja visoku kvalitetu izrade, udobnost nošenja i atraktivan dizajn koji će se sigurno svidjeti roditeljima i njihovoj djeci. Ovo je obuća namijenjena malim korisnicima čija stalna energija zahtijeva čvrst i siguran oslonac na svakom koraku.

Kada je u pitanju aktivnost predškolskog djeteta, ključno je osigurati mu obuću koja nije samo udobna, već i pravilno konstruirana kako bi djetetu služila u svim vrstama igre. Cipelice Befado 251Y185 opremljene su laganim i savitljivim potplatom koji je iznimno bitan kako bi se osigurala odgovarajuća fleksibilnost i prilagodba dinamičnim pokretima mališana. Ovako dizajnirane cipele dopuštaju stopalu da se savija, skače i trči slobodno, ne ograničavajući djetetove pokrete i ne stvarajući mu nelagodu.

Još jedna prednost cipela je to što je gornji dio izrađen od prozračne pamučne tkanine - to jamči higijenu i udobnost čak i tijekom mnogih sati bezbrižne igre. Zahvaljujući ovim značajkama, djetetova noga ostaje suha i dobro prozračena tijekom cijelog dana.

Dizajneri brenda Befado pobrinuli su se da obuća bude što funkcionalnija i prilagođenija djeci. Zahvaljujući kopčanju na čičak, mališan može lako obuvati i izuvati cipele, učeći se samostalnosti i brzo reagirati na potrebu presvlačenja u vrtiću ili kod kuće.

Štoviše, Befado nije zaboravio na zdravstveni aspekt obuće - model 251Y185 koristi krutu petu. To je važna funkcija koja podržava pravilan položaj stopala, što je važno u prevenciji i eventualnoj korekciji poremećaja držanja kod djece u tako mladoj dobi.

Estetski dizajnirane u prigušenim crno-sivim bojama, ove dječje papuče pristajat će većini dječjih stilova, a njihov neutralni dizajn pristajat će i djevojčicama i dječacima. Tkanina od koje su cipele izrađene jamči izdržljivost i lakoću čišćenja, što je još jedan argument za odabir ovog modela.

Imajući na umu roditelje, proizvođač daje i podatke o težini proizvoda s pojedinačnim pakiranjem, koja iznosi samo 0,4 kg, što će transport obuće učiniti najmanjim problemom.

Ukratko, dječja obuća Befado 251Y185 je dobro osmišljen prijedlog za aktivnu predškolsku djecu koja trebaju udobne, sigurne i samostalne cipele za svaki dan. Čvrsta izrada, u kombinaciji s udobnošću i estetskim izgledom argumenti su koji vam ne dopuštaju da zanemarite ovu ponudu.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: crno Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|