Befado dječje cipele 251Y164 siva raznobojna zelena

Proizvod nije dostupan ;(

Befado - poznati i cijenjeni proizvođač dječje obuće - predstavlja model 251Y164: tenisice za dječake koje se ističu ne samo funkcionalnošću, već i živahnim dizajnom. Ove sive, višebojne cipele sa zelenim elementima savršeno su rješenje za roditelje koji traže udobnu obuću za svoju djecu u vrtiću, školi i za svakodnevnu igru.

Sportski kroj dizajniran je za aktivnu djecu, kombinirajući udobnost i stil. Elastično kopčanje na čičak omogućuje jednostavno prilagođavanje tenisice individualnom obliku djetetovog stopala, a malim korisnicima olakšava samostalno obuvanje i izuvanje. Čvrsta potpetica jamči odgovarajuću potporu malom stopalu, što je iznimno važno u procesu rasta i razvoja djeteta.

Bijeli, fleksibilni potplat dizajniran je kako bi osigurao maksimalnu udobnost tijekom korištenja i sigurnost na različitim površinama. Materijal od kojeg su tenisice izrađene je visokokvalitetna plastika koja osigurava postojanost i postojanost obuće za svakodnevno nošenje. Zahvaljujući upotrebi materijala koji se lako čiste, Befado tenisice će dugo zadržati svoj estetski izgled.

Dječje cipele Befado 251Y164, iako namijenjene uglavnom dječacima, svojim će se bojama i univerzalnim dizajnom svakako svidjeti nekim djevojčicama. Njihova svestranost čini ih izvrsnim izborom za razne prilike, od školskih aktivnosti, preko izleta izvan doma, do igranja na igralištu.

Odabirom ovog modela Befado tenisica roditelji mogu biti sigurni da ulažu u kvalitetu, udobnost i zdrav razvoj stopala svoje djece. Ove cipele ne samo da izgledaju lijepo, već također podržavaju pravilno držanje i sprječavaju potencijalne probleme s nogama u budućnosti.

Ukratko, Befado dječja obuća model 251Y164 savršena je kombinacija stila, udobnosti i funkcionalnosti, što je čini odličnim izborom za energične i aktivne klince koji cijene slobodu i udobnost, a pritom žele izgledati moderno.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Siva višebojna zelena
  • Materijal: Plastika
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Producentni kod: BM105625

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|