Befado dječje cipele 213P131 ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

"Befado dječja obuća 213P131 savršen je spoj funkcionalnosti i šarmantnog dizajna za najmlađe dame. Model PAPI, prekrasne ružičasto-sive boje, kreiran je za male istraživače života koji tek čine svoje prve, neizvjesne korake.

Tijekom ove ključne razvojne faze, odabir prave obuće nije samo pitanje estetike, već prije svega zdravlja i sigurnosti. Stoga je Befado, njegujući nježna dječja stopala, stvorio certificiranu obuću koja je stekla priznanje među ortopedima. Profilirane cipele pružaju odgovarajuću zaštitu i potporu bebi.

Preventivne dječje papuče Befado 213P131 karakterizira pažljivo dizajnirana obuća s otvorenim prstima, što je idealno rješenje za proljetne i ljetne dane. Gornjište je izrađeno od visokokvalitetne, prozračne pamučne tkanine koja sprječava pregrijavanje stopala te održava njihovu higijenu i udobnost. Djevojčice će obožavati nježnu ružičastu boju s modnim sivim naglaskom i šarmantnim motivom zeca koji cipelama daje šarm i izdvaja ih od ostalih.

Osnova zdravog koraka je posebno dizajnirani potplat sa Flex-B sustavom koji omogućava prirodno savijanje donjeg dijela cipele na mjestima koja preporučuju ortopedi. Zahvaljujući tome, djetetovo stopalo može se razvijati bez smetnji i uz punu slobodu kretanja.

Gledajući s praktične strane, Befado nudi pouzdan sustav pričvršćivanja koji djetetu olakšava samostalno obuvanje i osigurava čvrsto držanje noge u cipeli. Čvrsta peta dodatno stabilizira petu, što je važno za sprječavanje oštećenja držanja.

Befado 213P131 obuća dizajnirana je posebno za djevojke koje će se osjećati posebno i ugodno gdje god se nalazile. Svaki par cipela je lagan - težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem je samo 0,3 kg, što ih čini savršenim i za najmlađe korisnike.

Ukratko, Befado dječja obuća 213P131 pink grey nije samo estetsko i moderno, već prije svega ergonomsko i zdravo rješenje za stopala vašeg djeteta – partner koji će mu pomoći da sigurno otkriva svijet.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: ružičasta Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.3

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|