Befado dječje cipele 212P073 crno plava siva

Proizvod nije dostupan ;(

Proizvod: Befado dječje cipele 212P073 crne plave sive

Zdravi i sigurni koraci naše djece prioritet su svakog roditelja, stoga je dječja obuća Befado iz linije 212P073 kreirana za one najmlađe koji svoje prve korake čine puni otkrića. Brojni certifikati i preporuke ortopeda potvrđuju da se radi o visokokvalitetnom proizvodu koji podupire pravilan razvoj i zdravlje djeteta.

Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem je samo 0,4 kg, što naglašava lakoću cipela, što je jedna od ključnih prednosti. Zahvaljujući tome, dijete može slobodno trčati, skakati i istraživati ​​svijet bez osjećaja težine na nogama. Fleksibilni potplat prilagođava se pokretima malih nogu, što jamči ne samo udobnost, već i odgovarajuću stabilnost na svakoj podlozi.

Gornjište je izrađeno od prozračnih pamučnih tkanina, koje ne samo da su prijateljske prema nježnoj dječjoj koži, već također osiguravaju optimalne higijenske uvjete i sprječavaju pregrijavanje stopala tijekom igre.

Dizajneri Befado obuće 212P073 inspirirani su trkaćim motivom - dinamičnim i punim energije koji će se nedvojbeno svidjeti aktivnim dječacima. Uz to dobro pristaju narančasti detalji koji ne samo da su moderan naglasak, već oživljavaju sivu, crnu i plavu boju cipela dajući im lijep i veseo karakter.

Proizvod je namijenjen dječacima, ali zahvaljujući univerzalnom dizajnu i bojama, savršen je za svako dijete koje cijeni udobnost i stil. Vrsta kopčanja na čičak je izuzetno praktična - omogućuje djeci jednostavno i brzo obuvanje i izuvanje obuće, čime se razvija njihova samostalnost.

Čvrsta potpetica daje dodatnu potporu peti, sprječavajući njeno pomicanje, što je posebno važno u prevenciji posturalnih defekata kod djece.

Proizvođač Befado poznat je po posvećenosti detaljima i visokoj kvaliteti korištenih materijala, što ovaj model obuće čini pouzdanim izborom za svakog roditelja koji svom djetetu želi pružiti najbolju zaštitu i udobnost tijekom svakodnevnih avantura.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: crno plava Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|