Befado dječje cipele 109P192 ružičasta siva raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Odabir prave obuće za djecu koja prave prve korake jedan je od ključnih zadataka roditelja. Želite li osigurati sigurnost i pravilan razvoj stopala malog čovjeka, vrijedi obratiti pažnju na cipele renomiranog proizvođača - Befado. Model dječje obuće 109P192 u tonovima ružičaste, sive i drugim šarenim detaljima odgovor je na potrebe najmlađih i njihovih skrbnika.

Cipele Befado, poznate po visokokvalitetnim materijalima i promišljenom dizajnu, dobile su certifikat "Healthy Foot Sign" koji je jamstvo da je obuća dizajnirana imajući na umu zdrav razvoj dječjih stopala. Zahvaljujući upotrebi pamučne tkanine, gornji dio obuće nije samo prozračan, već je i higijenski, što je iznimno važno kod aktivnih i često osjetljivih dječjih stopala.

Pazilo se i na stabilnost - povišena peta Befado 109P192 cipela osigurava pravilan položaj djetetove noge, što je ključno pri učenju hodanja i svakodnevnoj igri. Posebne perforacije u potplatu omogućuju stopalu disanje, što smanjuje rizik od pregrijavanja ili iritacije.

Befado se pobrinuo i za udobnost nošenja obuće kod najmlađih. Široki prsti pružaju dovoljno prostora za prste, što je važno ne samo za potpunu udobnost nošenja, već i za slobodu kretanja, a time i zdrav razvoj stopala. Dizajn cipelica, koji kombinira ružičastu podlogu sa sivim elementima i raznobojnim akcentima, zasigurno će se svidjeti djevojčicama i svakom će outfitu dati veseli naglasak.

Velcro kao način pričvršćivanja praktično je rješenje koje djeci omogućuje jednostavno samostalno obuvanje i izuvanje, a pritom male korisnike uči određenim manuelnim vještinama.

U kategoriji dječjih papuča obuća Befado 109P192 izvrstan je prijedlog za roditelje koji traže sigurnu, funkcionalnu, a ujedno estetski izrađenu obuću za svoju djecu. Vrijedno je odabrati model koji će ne samo zaštititi osjetljiva stopala, već se i uklopiti u dinamičan svijet dječjih avantura.

  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta Siva višebojna

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|