Befado bezalkoholno 002P026 siva žuta boja

Proizvod nije dostupan ;(

Dječja kolica Befado 002P026 u nijansama sive sa žutim detaljima odličan su izbor za roditelje koji brinu o udobnosti i sigurnosti svog djeteta. Ove jedinstvene dječje papuče osmišljene su za najmlađe koji otkrivaju svijet iz sigurne čahure kolica ili udobnosti svog doma, a da se još nisu suočili s izazovima učenja hodanja.

Udobne, lagane i nježne - hodalice Befado savršen su izbor za nježnu bebinu kožu. Fleksibilna, čarapasta konstrukcija cipelica savršeno pristaje malim stopalima, ne ostavljajući tragove pritiska niti izazivanja nelagode kod djeteta. Prijateljski materijali od kojih su izrađene ove dječje hodalice osiguravaju cirkulaciju zraka i ne izazivaju alergije.

Dobro promišljen dizajn ne samo da štiti stopala vašeg mališana, već osigurava i sigurnost. Protuklizni potplat od ekološkog TPE materijala osigurava stabilnost i štiti od klizanja, što je posebno važno u početnoj fazi, kada beba pokušava napraviti prve korake ili istražuje okolinu sjedeći na podu.

Dizajn Befado 002P026 hodalica za bebe ističe se šaljivim, životinjskim motivom koji će dodati šarm i unijeti element zabave u svakodnevno odijevanje. Siva boja sa žutim elementima univerzalna je i prikladna i za dječake i za djevojčice, a nedostatak kompliciranih kopči dodatna je prednost koja olakšava brzo obuvanje i izuvanje.

Proizvod u ponudi renomirane tvrtke Befado, poznate po visokokvalitetnim proizvodima za djecu, zadovoljava sve standarde i zahtjeve brižnih roditeljskih srca. U kategoriji dječjih papuča ove će se papuče svakako prepoznati po svojoj funkcionalnosti, sigurnosti i estetskom izgledu.

Dječje cipele Befado 002P026 su više od samih papuča - one su prvi korak prema toplini, zaštiti i stilu za vašeg mališana.

  • Lik: drugo
  • Boja: Siva žuta boja
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki Male djevojke
  • Vrsta kopče: Još

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|