Pumpe za cipele, izuzetno je univerzalan element svake ženske garderobe. Oni će dobro raditi za velike izlaske, svaki dan, za romantični sastanak ili za ured. Oni savršeno nadopunjuju službene stilove koji će zahtijevati određeni dress code, kao i one manje obvezujuće, kojima će klasični naglasak dodati ženstveni izraz.

Gregors cipele

Sve Gregors cipele imaju vrlo klasične stilove. Zato će zasigurno upasti u oči mnogim zrelim ženama, kao i modna modna fasada. Idealno će odgovarati službenim stilizacijama, bez straha koje će ih moći staviti čak i dame koje traže dodatke koji naglašavaju njihovu ozbiljnost i ponos. S druge strane, također će vrlo dobro naglasiti dječje kotlete i - zbog trenutnih modnih reminiscencija iz 1980-ih - mogu poslužiti kao dodatak još odvažnijim setima.

Gregors pumpe

Gregors pumpe izrađene su od prirodne kože koja neće samo izgledati lijepo, već i - u odnosu na plastične cipele - neće ometati cirkulaciju zraka, što značajno povećava udobnost nošenja. Dobre vrste kože, čine da stopalo ima dovoljnu razinu mekoće, što značajno smanjuje umor i otekline nogu čak i nakon dana u cipelama.

Ulošci u Gregors cipelama također su izrađeni od kože, što dodaje atraktivnosti njihove uporabe. Gregors pumpe odličan su dodatak ormaru za svaku aktivnu ženu koja provodi sate izvan kuće.

Ovisno o potrebi, kao i kreaciji, možemo birati između brojnih modela Gregors shuttla. Dostupne su u nekoliko varijanti, koje se međusobno razlikuju prije svega prema aplikacijama - koje su korištene za dovršenje - i vrsti potpetice. Za dame koje provode puno vremena u pokretu, sjajne su one s niskim potpeticama ili klinovima.

Gregors cipele također za starije žene

Dame u zreloj dobi i starosti zasigurno će pronaći ponude idealne za sebe. Neki su modeli dizajnirani čak i za žene koje posebno cijene udobnost. Vrijedno je obratiti pažnju na one od njih koji imaju petu u karakterističnoj "patki" koja nema visinu veću od 3,5 - 4,5 cm. Posebno odabrana zrnata koža ovdje pruža vrlo dobru ventilaciju, što ne uzrokuje nelagodu prilikom nošenja. A same cipele su ušivene na takav način da čak i njihova dugotrajna uporaba ne uzrokuje stvaranje otisaka, ogrebotina ili žuljeva. Ne ograničavaju stopala, što znači da čak i na kraju dana, dame neće osjetiti oticanje stopala kao rezultat nošenja.

Pumpe za svaki styling

U ponudi marke Gregors, modu za sebe mogu pronaći i mlađe žene koje traže klasične modele. Ovdje se preporučuju crvene kožne pumpe s visokom petom, koje će se savršeno uklopiti u odijelo i traperice, kao i službeno stvaranje za veće poslovnice.