Sportske cipele u casual stilovima


Tenisice, tenisice, tenisice, tenisice - vrste sportske obuće su mnoge. Svima im je jedno zajedničko - udobnost. Stoga ih je teško nositi samo za aktivnosti ili sport, jer se mogu koristiti svaki dan. Dakle, sportske cipele savršene su za ležerne stilizacije. Kako ih spojiti? Koje modele odabrati da izgledate elegantno? Idemo provjeriti!

Zbog čega volimo sportske cipele?

Sportske cipele kombinacija su udobnosti i labavosti pa se mogu nositi u gotovo svakoj situaciji. Žurite li u autobus, na trčanje, u teretanu, na posao, u kupovinu ili na izlet. Dakle, već smo ustanovili da će vam oni biti najprikladnija opcija bez obzira kamo otišli. Ovo je prvi razlog zašto su sportske cipele prisutne u svakoj garderobi - ženskoj, muškoj i dječjoj. Drugi razlog je taj što su sportske cipele izdržljive. Odaberete li kvalitetan model, može vam poslužiti godinama - za razliku od, primjerice, modnih čizama, ogrebanih lakiranih cipela ili ne baš izdržljivih sandala. Treća je točka da ova vrsta obuće pristaje mnogim stilovima. Suprotno izgledu, mogu se nositi ne samo uz trenirke i jogerice, već i uz traperice, haljine, suknje. Možete slobodno kombinirati tenisice, trenerke i tenisice sa ležernom, pa čak i elegantnom odjećom. Kao? O tome ćete naučiti kasnije u našem članku.

Sportska obuća i ležerna odjeća - pristaju li zajedno?

Sportske cipele zauzele su svijet mode. Vidjet ćete ih na pistama, kod influencera, na pozornicama, u trgovačkim centrima, na izlozima, u parku - posvuda su. To i ne čudi - udobni su i dostupni u toliko varijanti da se mogu prilagoditi bilo kojem stilu. Pogotovo što danas vlada izvanredan dizajn - velike, šarene i privlačne tenisice apsolutni su trend. Ležerne stilizacije također omogućuju puno zabave s modom. Možete kombinirati uzorke, boje i teksture. Danas se sve što je bilo moderno godinama vratilo u prošlost. Trenerke Ortallion, haljine od velura, look od trapera, zakrpe, šljokice - sve će to, u pravim kombinacijama, učiniti da izgledate fenomenalno. I dovoljno je okrenuti ga dobro opremljenim (ili naprotiv - potpuno kontrastnim) sportskim cipelama. Kao što vidite, ovdje nema smjernica. Moda vam ne govori što i kako nositi - sve ovisi o vama, ali jedno je sigurno - sportska obuća i ležerna odjeća idu ruku pod ruku!

Koje sportske cipele za ležerni styling?

Kao što vidite, sportske cipele za ležerni styling dobro su mjesto - i za djecu i za odrasle. Ne bojte se kombinacija uzoraka i boja. Trenutna moda pruža vam širok raspon mogućnosti koje možete slobodno koristiti. Provjerite ponudu na KeeShoesu i odaberite sportske cipele s kojima ćete stvoriti uspješan spoj!