Sportske cipele u casual stilovima


Tenisice, tenisice, tenisice, tenisice - postoje mnoge vrste sportskih cipela. Svi imaju jedno zajedničko - praktičnost. Stoga ih je teško nositi samo za aktivnosti ili sport jer ih možete koristiti svaki dan. Tako su sportske cipele savršene za ležerne stilizacije. Kako ih sastaviti? Koje ćete modele odabrati da biste izgledali elegantno? Da vidimo!

Zbog čega volimo sportske cipele?

Sportske cipele su kombinacija udobnosti i ležernosti, tako da se mogu nositi u gotovo svakoj situaciji. I kada ste u žurbi s autobusom i kada idete trčati, u teretanu, na posao, u kupovinu ili kada idete na neko putovanje. Dakle, već smo ustanovili da će oni biti najpovoljnija opcija za vas bez obzira kuda idete. To je prvi razlog zašto se sportska obuća nalazi u svakoj garderobi - ženskoj, muškoj i dječjoj. Drugi razlog je što su sportske cipele izdržljive. Ako odaberete kvalitetan model, on vam može poslužiti godinama - za razliku od, primjerice, modnih cipela, cipela od pakirane kože ili ne baš trajnih sandala. Treća poanta je da ova vrsta obuće odgovara mnogim stilovima. Suprotno izgledima, mogu se nositi ne samo za trenerke i joge, već i za traperice, haljine, suknje. Slobodno možete kombinirati tenisice, tenisice i tenisice s ležernom, pa čak i elegantnom odjećom. Kako? O tome ćete saznati kasnije u našem članku.

Sportske cipele i casual stilovi - odgovara li?

Sportske cipele pokorile su svijet mode. Vidjet ćete ih na modnim pistama, pri utjecajima, zvijezdama pozornice, u trgovačkim centrima, na izlogima u parku - oni su posvuda. Nije ni iznenađujuće - udobni su i dostupni u toliko varijanti da se mogu prilagoditi bilo kojem stilu. Pogotovo što danas vladaju izvanredni dizajni - velike, šarene i upadljive tenisice apsolutni su trend. Casual stilovi također vam omogućuju zabavu s modom. Možete kombinirati uzorke, boje i teksture. Danas se sve što je bilo u modi prije godina opet vraća na vrijeme. Ortalionske trenirke, velur haljine, traper izgled, flasteri, šljokice - sve to u pravim kombinacijama učinit će vas fenomenalnim. A sve što trebate učiniti je pojačati skladnu (ili naprotiv - potpuno kontrastnu) sportsku obuću. Kao što vidite, ovdje nema smjernica. Moda vam ne govori što i kako nositi - sve ovisi o vama, ali jedno je sigurno - sportske cipele i casual stilovi idu zajedno!

Koje sportske cipele za ležerne stilizacije?

Kao što vidite, sportske cipele za casual styling su hit - i za djecu i za odrasle. Ne bojte se kombinacija uzoraka i boja. Trenutna moda pruža vam širok spektar mogućnosti koje možete sigurno koristiti. Pogledajte ponudu na ButyModne.pl i odaberite sportske cipele s kojima ćete kreirati uspješne kombinacije!