Kopačke Puma Future 5.4 Tt M 105803 01 plava plava

Proizvod nije dostupan ;(

Puma Future 5.4 Tt M 105803 01 tenisice su moderan proizvod, posebno dizajniran za ljubitelje nogometa koji traže obuću savršeno prilagođenu za igranje na umjetnoj travi. Dizajnirani od strane renomiranog proizvođača sportske obuće - Puma, ovi travnjaci spajaju najnovija tehnološka dostignuća s prepoznatljivim i dinamičnim dizajnom.

Dominantna plava boja ne samo da privlači pažnju, već je i savršen izraz sportskog duha i dinamike neizostavne na terenu. Svijetle boje omogućuju vam da se istaknete iz gomile i naglasite individualni stil svakog igrača.

Model 105803 01 opremljen je kopčom na vezanje, koja osigurava savršeno pristajanje uz nogu i povećava stabilnost tijekom intenzivne igre. Materijal uloška je tkanina koja jamči udobnost i odgovarajuću cirkulaciju zraka, što je iznimno važno tijekom dugotrajnog tjelesnog vježbanja.

Ove cipele dizajnirane su posebno za muškarce i pripadaju kategoriji muških cipela, no zahvaljujući svom univerzalnom dizajnu mogu se svidjeti širokom krugu korisnika. Kao tenisice za nogomet, namijenjene su prvenstveno zaljubljenicima u ovaj sport koji traže udobnu i čvrstu obuću za treninge i utakmice.

Dizajn ovih polu-amaterskih sportskih travnjaka je nizak model koji omogućuje slobodne i precizne pokrete. Vanjski materijal koji se koristi je sintetika, koja je otporna na oštećenja i lako se čisti, što je značajna pogodnost za korisnike.

Dodatno, ove cipele opremljene su elementom u obliku čarape, koji ne samo da im daje moderan izgled, već i veću stabilnost gležnja i zaštitu od ozljeda. Ovakvu konstrukciju patike posebno cijene igrači zbog veće zaštite i udobnosti.

Ukratko, nogometne tenisice Puma Future 5.4 Tt M 105803 01 idealno su rješenje za igrače različitih razina naprednosti koji cijene kvalitetu, udobnost i moderan dizajn. Bilo tijekom treninga ili utakmica, ovi plavi travnjaci zasigurno će ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih korisnika.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|