Kopačke Puma Future 5.2 Netfit Fg Evo M 105984 01 plava plava

Proizvod nije dostupan ;(

Nogometne tenisice Puma Future 5.2 Netfit FG Evo M 105984 01 u nijansama hladne plave savršena su nadopuna opremi svakog nogometaša koji cijeni modernost i stil na terenu. Proizvedene od strane renomiranog proizvođača Puma, ove tenisice su sinonim za kvalitetu, izdržljivost i inovativnost, što je iznimno važno u dinamično razvijajućoj disciplini nogometa.

Kategorija u koju spada ovaj model obuće su kopačke, odnosno specijalne cipele namijenjene za igru ​​na travi. Njihovi plastični vrhovi osiguravaju odgovarajuće prianjanje i omogućuju brzu promjenu smjera trčanja bez opasnosti od klizanja. To je ključno za nogometaše koji moraju pokazati agilnost i brzinu na terenu.

Vanjski materijal cipela izrađen je od visokokvalitetnog sintetičkog materijala koji jamči njihovu otpornost na različite vremenske uvjete, kao i intenzivnu upotrebu tijekom utakmica i treninga. Nogometne cipele Puma Future 5.2 Netfit FG Evo karakterizira i prisutnost posebne "čarape", koja je sastavni dio obuće koja povećava udobnost i stabilnost stopala u cipeli.

Zahvaljujući sustavu vezivanja temeljenom na Netfit tehnologiji, korisnici mogu prilagoditi način vezivanja svojim individualnim potrebama i preferencijama, što omogućuje bolje pristajanje cipele uz nogu i pruža dodatnu potporu.

Materijal uloška je tkanina koja osigurava mekoću, udobnost i odgovarajuću ventilaciju, čime se ograničava rizik od pregrijavanja stopala ili abrazije. Cipele su namijenjene muškarcima, što ukazuje na odgovarajući profil i veličinu.

Tip "blanks" cipela odnosi se na duljinu čavlića, što je bitno pri odabiru obuće ovisno o stanju travnjaka - u ovom slučaju dude su prilagođene za igru ​​na prirodnoj travi.

Vrsta kopčanja - na vezanje, klasično je i provjereno rješenje koje osigurava da će cipele ostati na mjestu i pri najdinamičnijim pokretima.

Ukratko, Puma Future 5.2 Netfit FG Evo M 105984 01 tenisice su vrhunske nogometne tenisice koje osim funkcionalnosti nude i izvanredan dizajn. Ovo je proizvod namijenjen nogometnim entuzijastima koji traže cipele koje omogućuju potpuni izražaj na terenu i koji također brinu o svom nogometnom imidžu. Plava boja obuće zasigurno će privući pozornost i unijeti dašak stila u sportski outfit svakog igrača.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|