Kopačke Puma Future 19.3 Netfit Fg / Ag M 105539-02 crno crno

Proizvod nije dostupan ;(

Nogometne tenisice Puma Future 19.3 Netfit FG/AG M 105539-02 izvrstan su izbor za igrače koji traže inovaciju i udobnost na terenu. Renomirani proizvođač sportske opreme Puma kreirao je model koji ne samo da se uklapa u najnovije trendove u svijetu nogometa, već osigurava visoku funkcionalnost i udobnost korištenja.

Dominantna je klasična crna boja koja cipelama daje elegantan i univerzalan karakter. Ove cipele savršeno se slažu s raznim nogometnim kombinacijama, zahvaljujući kojima se svaki igrač može osjećati profesionalno spremnim za igru.

Čepovi su opremljeni plastičnim vrhovima, što ih čini univerzalnima i pripremljenima za različite vrste podloga - kako prirodne trave (FG - Firm Ground), tako i umjetne trave (AG - Artificial Ground). Plastični vrhovi poboljšavaju prianjanje i stabilnost na terenu, što omogućuje dinamičnu igru ​​i brzo manevriranje.

Dizajn cipela karakteriziraju moderna rješenja poput Netfit sustava vezanja koji omogućuje individualnu prilagodbu cipele obliku stopala. To povećava udobnost i sigurnost tijekom utakmice, smanjujući rizik od ozljeda uzrokovanih neprikladnom obućom.

Model 105539-02 su muške cipele dizajnirane za igrače svih razina. Vanjski materijal izrađen je od tkanine koja osigurava dobru cirkulaciju zraka i lakoću, dok dizajn u obliku čarape jamči savršeno pristajanje i potporu gležnja.

Uložak cipele izrađen je od mekane tkanine koja osigurava udobnost stopala čak i tijekom dugih sati utakmica ili treninga. Čvrsta izrada i posvećenost detaljima tipični za marku Puma jamče dugotrajnu upotrebu i otpornost na oštećenja.

Tip proizvoda su niske kopačke koje su trenutno popularan izbor među nogometašima zbog svoje lakoće i veće slobode kretanja. Puma Future 19.3 Netfit FG/AG tenisice spoj su modernog dizajna, funkcionalnosti i brendiranog stila koji će istaknuti svakog igrača na nogometnom terenu.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|