Najmodernije ženske tenisice za proljeće 2019


Proljeće će nam doći za samo nekoliko tjedana. Gradski parkovi i trgovi bit će ispunjeni šetačima i ljubiteljima sporta na otvorenom. Topliji mjeseci izvrsno su vrijeme za započinjanje avanture s trčanjem i poradom na svojoj figuri prije ljeta. Najvažnije je pravilno se pripremiti za trčanje. Predlažemo koje će ženske cipele biti najmodernije u proljeće 2019. godine.

Modne cipele su udobne cipele!

Odabir tenisice za nadolazeću sezonu, razmislimo o vlastitoj udobnosti. Novi par trebao bi dobro sjesti na stopalo. Vrijedi odabrati cipele koje su barem upola manje od onih koje se svakodnevno nose. To je vrlo važno jer vam stopalo može nateći tijekom vježbanja. Postoji velika vjerojatnost da će se par savršeno usklađen s veličinom početi bolno opijati i trljati stopalo nakon trčanja čak i na kratkoj udaljenosti. Pa kakve bi trebale biti tenisice za trčanje? Udobne i udobne poput kućnih papuča. Štoviše, važno je da dobro pristaju uz stopalo i da se ne ističu. Upamtite da je par koji smo odabrali za trčanje također bio funkcionalan.

Prije moda, prvo ... parametri!

Cipele koje odaberemo za tjelesnu aktivnost trebale bi imati pravilnu konstrukciju. Kad tražimo par za trčanje, posegnimo za posebno dizajniranom obućom. Najvažnije je odrediti na kojoj ćemo površini trčati i koliko kilometara planiramo prijeći na jednom treningu. Ne zaboravimo da bi čak i par u kojem ćemo samo marširati trebao biti pravilno usklađen s nogom. Pretpostavka za trčanje tenisiceili cipele koje pamte srednjoškolska vremena, mogu rezultirati ozljedama i odricanjem od aktivnosti tijekom više mjeseci! Cipele za trčanje također bi trebale biti prilagođene vrsti terena na kojem se trening odvija. Ako tek započinjemo našu avanturu trčanjem, to neće biti najvažniji parametar. No, kako budete razvijali svoje fizičko stanje i povećavali udaljenost, možda ćete otkriti da će razlika između asfaltnih tenisica i cipela za šumsku stazu biti zamjetna.

Modne cipele za proljeće 2019

Nekoliko godina ženske cipele cipele za cross country bi trebale biti udobne i dobro pristajati uz stopalo, također bi trebale odražavati najnovije trendove. Volimo trenirati u cipelama koje izgledaju sjajno i pomažu nam da se izdvojimo od ostalih trkača. Divovi - proizvođači sportske opreme nastoje svojim kolekcijama dati individualni stil i privući pozornost potrošača željnih novih proizvoda. Već nekoliko sezona sportskom modom vladaju neonske boje, zanimljivo dovršene čipke, šavovi i izrezi u koži ili plastici. Cipele s bijelim potplatima također su vrlo popularne kod aktivnih dama - izgledaju lijepo u kombinaciji s šarenim tajicama. Njegov je izbor ogroman pa odaberimo par koji ćemo s osmijehom staviti na svaki trening. Trčanje u prekrasnim cipelama udvostručuje zabavu! Modne, kvalitetne tenisice za trčanje čekaju nas u internetskoj trgovini KeeShoes.

Modne tenisice za trčanje za proljeće 2019. prije svega su udobne, dobro pristaju uz stopalo i odabrane su za vrstu treninga. U skladu s trenutnim trendovima, savršeni par zanimljivo je dizajniran i sašiven u ugodnoj, intenzivnoj boji koja će svakom trkaču izmamiti osmijeh na lice.