Najmodernije ženske cipele za jesen 2019. godine


Jesenski kalendar počeo je nedavno, a na drveću su se pojavili prvi žuti listovi, što znači i posljednje zvono za kupnju nove obuće.

Jesenski kalendar počeo je nedavno, a na drveću su se pojavili prvi žuti listovi, što znači posljednje zvono za kupnju nove obuće.

Godišnji hit - visoke čizme

Prije godinu dana pojavio se blog na temu čizama koje možete pročitati ovdje . Čizme do koljena i dalje su najviše u modi, ali ove godine životinjski motivi pokazali su se popularnim uzorkom. Ako želite nešto manje elegantno, možda će vas zanimati visoko vezane čizme inspirirane vojnom obućom. Izvorne varijante u bojama poput plave ili bordo natjecati će se s klasičnom jesenskom paletom boja.

Ženske kaubojske čizme

Ne zaboravimo na kaubojske čizme, hit u svakom mogućem obliku. Možete birati između visokih ili niskih kaubojskih čizama. Boje su bile prigušene bež i smeđa, ali sigurno ćete se iznenaditi netradicionalnim metalnim verzijama. Za hrabre preporučujemo imitaciju zmijske kože ili pitona, napokon su se vratile milosti modnog svijeta. Jednostavno ih možete kombinirati s svakodnevnim odijelima poput traperica, ali dobro će se slagati i s suknjama. Vrijedno je zapamtiti da kaubojske čizme srednje teladi i ležernija haljina mogu biti zanimljiva ideja za styling.

Moderne tenisice

Ako vam treba nešto urbano, onda će savršena opcija biti za vas moderne tenisice , koje se često nazivaju " ružnim ".   cipele "ili" tata   tenisice . " Mladi i slavne osobe zaljubile su se u hit 1990-ih . Jedinstvena kombinacija tenisica, trappera i košarkaških cipela iznenadit će vas svojom domišljatošću. Odlikuje ih visoka potplata, što im daje futuristički izgled. Zaljubit ćete se u udobnost ovih cipela, a osim toga, oni će u proljeće ipak biti hit, savršeni su za intenzivan urbani stil života.


Klasične čizme

Mnoge žene čizme povezuju s dosadnim, sigurnim stilovima koje nose stare dame. Vezane čizme u nijansama smeđe boje još su siguran klasik . Međutim, ove će godine unijeti malo ekstravagancije u vašu garderobu. Vrijedno je obratiti pažnju na sve vrste uzoraka, poput leopardove i zmijske kože i prigušenije rešetke, kao i na pepitka. Uz to, čizme obložene krznom ugrijat će noge hladnim jutrima. Broj mogućnosti je zaista neograničen, a svatko će pronaći nešto za svoj novčanik.

S takvim brojem prijedloga, trebali biste pronaći nešto za sebe, bez obzira na vaš stil i proračun.