Najmodernije ženske cipele za jesen 2019


Kalendarska jesen počela je nedavno, a na drveću su se pojavili prvi žuti listovi, što znači posljednji poziv za kupnju novih cipela.

Nedavno je počeo kalendarski pad, a na drveću su se pojavili prvi žuti listovi, što znači posljednji zvono za kupnju novih cipela.

Godišnji hit - visoke čizme

Prije godinu dana na blogu je bio post o čizmama koji možete pročitati ovdje. Čizme do koljena i dalje su najmodernije, no ove su se godine životinjski motivi pokazali kao popularan uzorak. Ako želite nešto manje elegantno, ovo može biti zanimati će vas čizme s visokim vezanjem inspirirane vojničkom obućom. Izvorne varijante u bojama poput plave ili bordo natjecat će se s klasičnom jesenskom paletom boja.

Ženske kaubojske čizme

Ne zaboravimo ni na kaubojske čizme, hit u svakom mogućem obliku. Možemo odabrati ženske visoke ili niske kaubojske čizme. U bojama su se pojavile prigušene bež i smeđe boje, no zasigurno ćete se iznenaditi netradicionalnim metalnim verzijama. Za hrabre ljude preporučujemo imitaciju zmijske kože ili pitona, napokon su se vratili u milost modnog svijeta. Lako ih možete kombinirati sa svakodnevnim odijelima poput traperica, ali uklopiti će se i u suknje. Vrijedno je zapamtiti da zanimljiva ideja za styling mogu biti kaubojske čizme do tele i labavija haljina.

Moderne tenisice

Ako trebate nešto urbanije, moderne će biti savršena opcija tenisicekoje se često nazivaju "ružan cipele" ili "tata tenisice". Mladi su se zaljubili u hit devedesetih i slavne osobe. Jedinstvena kombinacija tenisica, zamki i košarkaških cipela iznenadit će vas svojom domišljatošću. Odlikuju ih visoki potplati koji im daju futuristički izgled. Zaljubit ćete se u udobnost ovih cipela, a one će i dalje biti hit na proljeće, savršene za intenzivan urbani način života.


Klasične čizme

Mnoge žene povezuju čizme s dosadnim, sigurnim stilovima koje nose stare dame. Vezane čizme u nijansama smeđe i dalje poziraju sigurni klasici. Međutim, ove će godine unijeti malo ekstravagancije u vašu garderobu. Vrijedi obratiti pozornost na sve vrste uzoraka, poput kože pantere i zmije te prigušeniji ček, kao i pastir. Osim toga, čizme obložene krznom zagrijat će vam noge u hladna jutra. Broj opcija je zaista neograničen, a svatko će pronaći nešto za svoj novčanik.

Uz ovoliki broj ponuda trebali biste pronaći nešto za sebe, bez obzira na stil i proračun.