Najljepše cipele za prvu pričest


Svaka majka sanja o tome da njezino dijete tijekom proslave Prve pričesti izgleda lijepo i elegantno. Nedjeljom u svibnju možete se diviti lijepo obučenoj djeci okupljenoj ispred crkava - djevojčicama odjevenim u bijele haljine s vijencima utkanim u kosu i dječacima u odijelima. Savjetujemo koje će cipele biti najbolje za dijete za prvu pričest.

Kakve trebaju biti pričestničke cipele?

Par koji planiramo odjenuti djetetu za prvu pričest trebao bi prije svega biti udoban. Ne može ozlijediti i trljati stopala. Naš mali će morati ostati u njemu nekoliko sati! Cipele trebaju odgovarati stilu i kroju prema vrsti odjeće. Za alb izaberimo skroman par u sjeni ogrtača. Obučemo li dijete u haljinu ili odijelo, možemo se odlučiti za ukrasnije cipele. Što još vrijedi razmotriti? Naravno, sklonosti našeg djeteta. Ako vam se cipele ne sviđaju, velike su šanse da će se spremanje za odlazak u crkvu na svetu pričest završiti plačem.

Za prvu pričest biramo djevojačke cipele

Trgovine nude veliki izbor cipela za prvu pričest za djevojčice. Tradicionalne snježnobijele papuče najpopularnije su. Mikro pumpe mogu biti obične ili ukrašene mašnicama, kubnim cirkonijem i prugama. Što je najčešće predmet djevojačkih uzdaha? Pete! Upamtite da cipele mogu biti niske, ali čak će i peta od 1 centimetra biti na ponos našem djetetu. Tradicionalna djevojačka obuća ima platformu i kopču. Maloj elegantnoj dami zasigurno će se svidjeti. Modne su i bijele balerinke - ova vrsta obuće preporučuje se radi udobnosti nošenja. Štoviše, kasnije se može koristiti za ljetne haljine. Kupnja cipela za prvu pričest može biti pravo iskustvo za djevojku! Mnogim mladim damama ovo je prvi odrasli par. Stoga se roditelji najčešće odlučuju za odabir elegantnog modela koji se kćeri svidio. Ne zaboravite mirno pristupiti potrazi za ovim jedinim cipelama. Izvrsno rješenje može biti naručivanje u internetskoj trgovini KeeShoes. Kod kuće će biti dovoljno vremena da isprobate odabrani par i provjerite pristaje li haljini. Ne zaboravite uskladiti bijelu odjeću s cipelama u istoj nijansi. Kombinacija snježnobijele tkanine s pumpama boje ekrua učinit će da prsti izgledaju prljavo ili jednostavno staro.

Koje će cipele biti najbolje za dječaka?

Elegantne pričestničke cipele za dječake

Odabir cipela za dječaka nešto je manje kompliciran nego za djevojčicu. Mali gospodin za ovu proslavu može odjenuti tradicionalni svečani par. Vezane crne cipele dobro će pristajati uz tamno odijelo. Možemo odabrati mat par koji nalikuje cipelama za odrasle ili sjajne lakirane cipele. Prije donošenja odluke, zamolimo našeg sina za mišljenje kako bi se osjećao ugodno tijekom cijele ceremonije. Početni karakter cijele odjeće možemo malo olabaviti odabirom šarene leptir-mašne i vezica koje odgovaraju odijelu. Prije nego se odlučimo za kupnju, razmislimo i o vrsti materijala od kojeg će cipele biti izrađene. Tražimo li par prirodne ili sintetičke kože? Upamtite da stopalo 10-godišnjaku i dalje raste vrlo brzo, a cipele kupljene za prvu pričest nakon nekoliko mjeseci možda su već premale.

Postoji mnogo stilova cipela za prvu pričest za dječake i djevojčice. Odaberimo one koje su udobne, odgovaraju odjeći i koje se našem djetetu najviše sviđaju.