Najljepše cipele za Prvu pričest


Svaka majka sanja da njeno dijete izgleda lijepo i elegantno tijekom Prve pričesti. U svibnju se možete diviti lijepo odjevenoj djeci okupljenoj ispred crkava - djevojkama odjevenim u bijele haljine sa vijencima utkanim u kosu, a dječacima u odijelima. Predlažemo koje će cipele biti najbolje djetetu za Prvu pričest.

Kakve bi trebale biti zajedničke cipele?

Par koji planiramo pokrenuti dijete na Prvoj pričesti trebao bi biti prije svega ugodan. Ne može vjerovati i obrisati noge. Naše dijete će morati ostati u njemu nekoliko sati! Cipele bi trebale odgovarati stilu i izrezati se u vrstu odjeće. Odaberi skromni par u hladu haljine. Ako dijete obučemo u haljinu ili odijelo, možemo se odlučiti za više dekorativne obuće. Što još vrijedi razmotriti? Naravno, preferencije naše djece. Ako cipele ne odgovaraju vašem djetetu, postoji dobra šansa da se priprema za crkvu na pričest završi u suzama.

Za prvu pričest biramo djevojačke cipele

U trgovinama postoji veliki izbor zajedničkih cipela za djevojčice. Najpopularnije su tradicionalne papuče u snježno bijeloj boji. Mikro pumpe mogu biti glatke ili ukrašene lukovima i cirkonima i prugama. Što je obično predmet uzdaha djevojaka? Pete! Zapamtite da cipele mogu biti niske, ali čak i 1 centimetar peta bit će ponos za naše dijete. Tradicionalna, djevojačka obuća povećava zatvaranje kopča. Sigurna sam da će joj se svidjeti djevojčica. Bijele balerinke podjednako su u modi - ova vrsta obuće preporučuje se zbog udobnosti nošenja. Štoviše, kasnije se može koristiti za ljetne haljine. Kupnja zajedničkih cipela može biti pravo iskustvo za djevojku! Za mnoge mlade dame ovo je prvi odrasli par. Zato se roditelji često odluče odabrati elegantan model koji će se svidjeti njihovoj kćeri. Sjetite se da mirno pristupite potrazi za tim jedinim cipelama. Izvrsno rješenje može biti narudžba u internetskoj trgovini ButyModne.pl. Kod kuće će biti dovoljno vremena da isprobate odabrani par i vidite da li vam odgovara haljina. Ne zaboravite odabrati cipele u istoj nijansi za bijelu kreaciju. Kombinacija snježno bijele tkanine s pumpama u stilu ecru učinit će vaše nosove prljavim ili jednostavno starim.

Koje će cipele biti najbolje za dječaka?

Elegantne zajedničke cipele za dječake

Izbor cipela za dječaka malo je manje kompliciran nego u slučaju djevojčice. Mali gospodin može uspostaviti tradicionalni gost za ovu svečanost. Vezane crne cipele dobro će se uklopiti s tamnim odijelom. Možemo odabrati mat par koji nalikuje obući za odrasle ili sjajnoj patentnoj koži. Prije donošenja odluke, pitajte svog sina za mišljenje kako bi se on osjećao ugodno tijekom cijele ceremonije. Možemo malo opustiti početni karakter cijelog odijela odabirom šarene muhe i čipke koje će odgovarati odijelu. Prije donošenja odluke o kupnji, razmotrimo i vrstu materijala od kojeg će se izrađivati ​​cipele. Tražimo li par prirodne ili sintetičke kože? Sjetite se da stopa za 10-godišnjaka i dalje raste vrlo brzo, a cipele kupljene za Prvu pričest možda su premale nakon nekoliko mjeseci.

Postoje mnogi stilovi zajedničkih cipela za dječake i djevojčice. Odaberemo one koji su udobni, pristaju odjeći i naša se djeca najviše vole.