Polbut Polbut Muške zimske čizme Chelsea 252 crne crno

Nedostupan proizvod ;(

Polbut muški Jodhpur čizme 252 - Elegancija i udobnost za zimu

Klasični, bezvremenski polbut 252 Chelseats u crnoj boji savršena su kombinacija elegancije i funkcionalnosti. Napravljeni u Poljskoj kao zanatski proizvod od najkvalitetnijeg prirodne kože, radit će i za sve formalne stililizacije i za pametne kasualne setove u hladnijim danima.

Najvažnije karakteristike:

- Vanjski materijal: prirodna koža - izdržljiva i estetski.

- Izolacija i unutrašnjost: Ovčji kaput - toplo i udobnost čak i pri niskim temperaturama.

- potplat: materijal visoke kvalitete / sintetički (termoplastična guma) - fleksibilan, izolirajući od hladnog tla i udaraca.

- Pričvršćivanje: bočno zaključavanje - brzo i ugodno stavljanje.

- Dizajn: ukrasni šav kao suptilni ukrasni element; Okrugli nos, bez uzorka - univerzalan, elegantan izgled.

- Gornja visina: cca. 18 cm - Zaštita kocke od hladnoće.

- Tretiranje: G - Standardna širina.

- vrsta: i; Proizvod u originalnom okviru proizvođača.

Zašto vrijedi:

- Ručna izrada u Poljskoj jamči solidan završetak.

- Kombinacija kožnog vrha i ovčje kože iznutra osigurava izdržljivost i toplinsku udobnost.

- Termoplastični gumeni potplat daje prianjanje i udobnost tijekom svakodnevne uporabe.

Stilovi:

- Za elegantan kaput i hlače u Kantu - kao alternativu časnicima.

- s trapericama i vunenim džemperom - na malo labaviji, ali naručeni izlaz.

Održavanje:

- Za njegu koristite zrno kožne paste i masnoće ulja za mink za održavanje izgleda i svojstava kože.

Polbut Chelsea 252 je praktične, tople i elegantne zimske cipele - za čovjeka koji cijeni klasike, udobnost i solidne performanse.

  • Dodatne mogućnosti: nedostatak
  • Kolekcija: KeeShoes
  • Boja: crno
  • Materijal potplata: sintetički
  • Vanjski materijal: prirodna koža
  • Zagrijavanje: Da
  • Debljina: G.
  • Dominantni uzorak: bez uzorka
  • Kopča: na bravi
  • Materijal uloška: drugo
  • Nos: krug
  • Producentni kod: BM105048

Hvala vam što ste dodali komentar.

|
|