Muške cipele Puma - obuća za ljubitelje sportskog stila


Muškarci vole udobnost, sportsku igru ​​i modu koja odgovara njihovom stilu života. Stoga svakodnevno nose traperice, majice i udobne cipele. Među cijelim asortimanom proizvoda Puma muške cipele su visoko cijenjene. Za vas smo pripremili zbirku inspiracija koja vam može pomoći da pronađete pravi par za nadolazeću sezonu!

Puma cipele - odakle popularnost ove marke?

Na tržištu postoji mnogo renomiranih marki obuće. Među sportovima najpoznatiji su Adidas, Reebok, Nike, Asics, Converse, New Balance, ali i Puma. Pogledajmo malo ovaj drugi brend. Pa, Puma je njemačka tvrtka koja proizvodi obuću i sportsku odjeću. Osnovana je 1948. u Njemačkoj. Počeci tvrtke, međutim, sežu mnogo ranije, sve do 1924. godine, kada su dva brata Rudolf i Adolf "Adi" Dassler osnovali tvornicu cipela braće Dassler. U to se vrijeme bavio proizvodnjom obuće za vojnike Wehrmachta, te sportske obuće za reprezentacije Njemačke i SAD -a za Olimpijske igre u Berlinu. Godine 1948. tvrtka se raspala - braća su odlučila podijeliti tvrtku. Rudolf Dassler nastavio je svoj posao pod imenom Ruda, koje je kasnije preimenovao u Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler, dok je njegov brat osnovao konkurentnu marku Adidas. Iznenađujuće, zar ne?

Muške cipele Puma - kako odabrati pravu?

Prilikom kupnje obuće, bez obzira radi li se o Puma muškim cipelama ili bilo kojoj drugoj sportskoj obući, vrijedi razmotriti nekoliko elemenata koji će se pretočiti u udobnost nošenja, postojanost i dobrobit obuće kada ih imate na nogama. Evo nekoliko stvari koje će vam pomoći da odaberete prave cipele!

  • Estetika cipela u skladu je s vašim željama - iako to može biti sporedni aspekt za ljude koji cijene funkcionalnost, kroj, dizajn i boje vrlo su važni. Trebali biste se osjećati dobro u cipelama, pa bi trebale biti u skladu s vašim stilom. Volite li jake naglaske? Možda će vam se onda svidjeti obuća s crvenim priborom ili neonskim umetcima? Volite li više prigušene, nenametljive varijante - odaberite Puma muške cipele jednobojne boje.
  • Kvalitetna izrada - kako bi vam obuća poslužila čak i nekoliko sezona, vrijedi odabrati model izrađen s pažnjom na detalje. U slučaju muških cipela Puma, ne morate brinuti o ovom pitanju. Marka se usredotočuje na visoki standard proizvodnje, najbolje materijale i ulaže sve napore kako bi korisnicima pružila zadovoljstvo.
  • Pravilno odabrana veličina - muške cipele Puma nemaju posebnu veličinu i obično su kompatibilne s veličinom koju nosite svaki dan. Dakle, ako su vam sve cipele veličine 44, najbolje je da i ovdje odaberete taj broj.
  • Namjena - kada kupujete muške cipele Puma, zasigurno znate u koje svrhe ih uglavnom želite koristiti. Ako će to biti cipele za hodanje - možete isprobati model tenisica ili tenisica, ali ako će to biti cipele za trening, potražite model prikladan za trening. Postoje cipele za teretanu, trčanje ili timske sportove.
  • Sezona - Puma muške cipele različite su varijante koje će dobro funkcionirati i u proljetnoj i ljetnoj sezoni, kao i modeli prilagođeni za jesen i zimu. Među prijedlozima ćete pronaći, na primjer, izolirane modele do gležnja koji će biti savršeni za loše vrijeme.

Muške cipele Puma - najmoderniji modeli 2020

Za vas smo pripremili popis nekoliko modela koji su posebno popularni 2020. Evo Puma muških cipela koje će vam se možda svidjeti!

Nadamo se da će vam naši savjeti biti od pomoći i da ćete u trgovini KeeShoes lako pronaći model koji ispunjava vaša očekivanja. Nudimo cijeli niz modernih i elegantnih muških cipela Puma i želimo vam sretnu kupnju!