Muške cipele Puma - obuća za ljubitelje sportskog stila


Muškarci vole udobnost, sportsku aktivnost i modu koja odgovara njihovom životnom stilu. Svakodnevno nose traperice, majice i udobnu obuću. Među cijelom asortimanom proizvoda široko su prepoznate muške cipele Puma. Za vas smo pripremili kolekciju inspiracije koja će vam možda pomoći da pronađete pravi par za nadolazeću sezonu!

Puma cipele - zašto popularnost ove marke?

Na tržištu postoje mnoge ugledne marke obuće. Među sportovima najpoznatiji su Adidas, Reebok, Nike, Asics, Converse, New Balance, ali i Puma. Pogledajmo ovu zadnju marku. Pa, Puma je njemačka tvrtka koja proizvodi obuću i sportsku odjeću. Stvorena je 1948. u Njemačkoj. Počeci tvrtke, međutim, sežu mnogo ranije, sve do 1924. godine, kada su dvojica braće Rudolf i Adolf "Adi" Dassler osnovali Tvornicu braće cipela. U to se vrijeme bavila proizvodnjom obuće za vojnike Wehrmachta, sportske cipele za njemačku i američku reprezentaciju za Olimpijske igre u Berlinu. Godine 1948. tvrtka se razdvojila - braća su odlučila podijeliti tvrtku. Rudolf Dassler nastavio je djelovati pod imenom Ruda, koje je kasnije preimenovao u Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler, dok je njegov brat osnovao suparničku marku Adidas. Nevjerojatno, zar ne?

Muške cipele Puma - kako odabrati pravu?

Kada kupujete obuću, bez obzira jesu li to muške cipele Puma ili bilo koje druge sportske cipele, vrijedno je razmotriti nekoliko elemenata koji će se pretvoriti u udobnost, izdržljivost i dobrobit kad ih nosite. Evo nekoliko stvari koje će vam pomoći odabrati pravu obuću!

  • Estetika cipela u skladu s vašim preferencijama - iako je to možda sekundarni aspekt za ljude koji ulažu funkcionalnost, modu, dizajn i boje. U cipelama se dobro osjećate, pa bi one trebale biti u skladu s vašim stilom. Volite li jake naglaske? U tom slučaju će vam se možda svidjeti cipele s crvenim dodacima ili neonskim umetcima? Više volite podmukle, nenametljive varijante - odaberite Puma muške jednobojne cipele.
  • Visokokvalitetna izrada - da bi vam obuća mogla poslužiti i nekoliko sezona, vrijedno je odabrati model izrađen s pažnjom na detalje. Za muške cipele Puma ne morate se brinuti zbog ovog problema. Marka se fokusira na visoki proizvodni standard, najbolje materijale i čini sve napore da pruži zadovoljstvo korisnicima.
  • Prava veličina - muške cipele Puma nemaju posebnu veličinu i obično su kompatibilne s veličinom koju nosite svaki dan. Ako su sve vaše cipele veličine 44, najbolje je i ovdje birati ovaj broj.
  • Svrha - kada kupujete muške cipele Puma, sigurno znate zašto ih uglavnom želite koristiti. Ako bi trebale biti svakodnevne cipele za hodanje - može vas zavesti model tenisica ili tenisica, ali ako će to obuća za obuku potražite model prikladan za trening. Dostupne su sportske cipele za teretanu, trčanje ili momčad.
  • Sezona - Muške cipele Puma različite su varijante koje će djelovati i u proljetnoj i ljetnoj sezoni, kao i modeli prilagođeni jeseni i zimi. Među prijedlozima naći ćete, na primjer, izolirane modele gležnjača koji će biti savršeni u lošem vremenu.

Muške cipele Puma - najizgledniji modeli 2020. godine

Za vas smo pripremili popis nekoliko modela koji su posebno popularni 2020. godine. Evo Puma muških cipela koje će vam se možda svidjeti!

Nadamo se da će vam naši savjeti biti od pomoći i lako ćete u trgovini butymodne.pl pronaći model koji zadovoljava vaša očekivanja. Nudimo čitav niz modernih i stilskih muških cipela Puma i želimo vam uspješnu kupovinu!