Mokasini - muški element u ženskom stilu


Jedna od najdražih cipela su prelijepe ženske predstavnice balerina, Imati ravan potplat i napravljen od mekanih materijala sinonim je za udobnost. Njihova dodatna prednost je činjenica da su vrlo ženstveni i senzualni, a istovremeno i izuzetno svestrani. Balerinke se savršeno slažu kako s haljinama i suknjama, tako i s hlačama. Oni mogu biti odrednica ležerne mode, kao i biti dio službenih stilizacija. I iako većina od nas ne može zamisliti da bi oni mogli nestati u našoj garderobi, oni su poznati i voljeli balerine imaju puno konkurencije.

Mokasinke za žene Hengst 264400 sive Cipele za ženske cipele Caprice 24661

Natjecatelji za bezvremenske balerine

Imaju onoliko prednosti kao i balerinke, a istodobno donose notu avangarde u svaki sastav. Bez obzira što su u početku bili dio muške mode, danas uspješno pronalaze mjesto za sebe u ženskim ormarima. mokasinkejer se radi o njima, od početka ovogodišnje proljetno-ljetne sezone ne silaze s modnih pista. I slavne i slavne osobe, kao i ljubitelji ulične mode, posežu za njima. Dizajneri, zauzvrat, udovoljavajući očekivanjima žena, nude široku paletu boja, zahvaljujući kojima možemo odabrati krojače kako bismo ispunili naša očekivanja.

Ženske natikače osjetljive na podnožje Solo 015 Cipele za ženske cipele Caprice 24661

Praktičnost ne samo svaki dan

Natikači su elegantne cipele u koje možemo ići u kupovinu, šetati s udobnošću, susresti se s prijateljima, pa čak i raditi. Oni se savršeno uklapaju u stroge uredske kostime izrađene od jakne i hlača na rubu. Također se dobro kombiniraju s suknjama olovke upotpunjenim krojenim bluzama i jaknama. Svakodnevno ih možete kombinirati s trapericama i chinosom - kako dopiru do zemlje, tako i modele s dužinom od 3/4. U toplim danima, mokasinke su idealan par za ljetne kreacije - raspleteni princesek, jednostavan, izrađen od prirodnih tkanina sportskih haljina ili domaćin najtoplijih trendova tekuće sezone stilova košulja. Dame koje cijene udobnost iznad svega, mogu pokušati spojiti mokasine s kratkim hlačama.