Mokasine - muški element u ženskoj modi


Jedna od omiljenih cipela ljepšeg spola su balerina. S ravnim potplatom i izrađenim od mekih materijala, sinonim su za udobnost. Njihova dodatna prednost je činjenica da su vrlo ženstvene i senzualne, a istovremeno iznimno univerzalne. Balerine se savršeno usklađuju s haljinama i suknjama, kao i s hlačama. Mogu biti odrednica ležerne mode, ali i uklopiti se u službene stilizacije. I premda većina nas ne može zamisliti da bi mogli nedostajati u našoj garderobi, oni su poznati i dragi balerine velika je konkurencija.

Mokasinke za žene Hengst 264400 sive Cipele za ženske cipele Caprice 24661

Natjecatelji za bezvremenske balerine

Imaju toliko prednosti koliko i balerine, a ujedno unose skladbu avangarde u svaku skladbu. Bez obzira na to što su u početku bili dio muške mode, danas uspješno nalaze mjesto u ženskim ormarima. Mokasinkejer govorimo o njima, s početka ovogodišnje proljetno-ljetne sezone ne silaze s pista. Za njima posežu i slavne i slavne osobe, kao i ljubitelji ulične mode. Dizajneri, pak, kako bi ispunili očekivanja žena, nude široku paletu boja, zahvaljujući kojima možemo odabrati mokasine koje će zadovoljiti naša očekivanja.

Ženske natikače osjetljive za nogu Solo 015 Cipele za ženske cipele Caprice 24661

Pogodnosti ne samo na dnevnoj bazi

Mokasine su elegantne cipele u kojima možemo ići u kupovinu, šetati s djetetom, upoznati prijatelje pa čak i otići na posao. Savršeno se usklađuju sa strogim uredskim kostimima koji se sastoje od jakne i naboranih hlača. Dobro se uklapaju u olovke sa suknjama nadopunjene ugrađenim bluzama i jaknama. Svaki dan ih možete kombinirati s trapericama i chinosima - dopiru do zemlje i modela dužine 3/4. U toplim danima mokasine su savršen par za ljetne odjevne kombinacije - raširene princezne haljine, jednostavne sportske haljine od prirodnih tkanina ili najtopliji trendovi trenutne sezone stilova košulja. Dame koje iznad svega cijene udobnost, možda će pokušati kombinirati mokasine s kratkim hlačama.