Lagane cipele za hodanje na poslu


Jesen i zima doba su doba kad smo prisiljeni nositi teške, tople i vodootporne cipele. Zahvaljujući tome osigurat ćemo odgovarajuću toplinsku udobnost i smanjiti rizik od prehlade. Međutim, teško je zamisliti da cijeli dan rade u takvim cipelama. Stoga vam predlažemo koja će lagana cipela za hodanje na poslu biti najbolja. Predstavljamo modele pogodne i za muškarce i za žene.

Što treba uzeti u obzir pri odabiru radnih cipela?

Kad tražite radne cipele, ne zaboravite da ćete u njima provesti nekoliko sati - sjedeći, hodajući, stojeći - ovisno o položaju. Dakle, cipele bi u prvom redu trebale biti lagane. Odaberite modele koji nemaju gust i težak potplat. Ako vaša tvrtka nema dress code i nemate kontakt s kupcima, možete se odlučiti za izuzetno udobne sportske cipele, ovdje ćete biti sigurni da će vam biti ugodno. Prozračnost je još jedno važno pitanje. Pokušajte učiniti da cipele budu prozračne - od kože ili prirodnog tekstila, također su poželjne razne vrste ventilatora, npr. Rupa ili mreža. Zahvaljujući tome vaše se noge neće znojiti. Ako vam trebaju elegantne cipele, a pete su poželjne, kladite se na stabilnost. Ne birajte vrlo visoku, tanku potpeticu, već se odlučite za post ili pete do 7 cm. Uvijek možete imati cipele za prerušavanje, npr. Balerinke, mokasinke ili espadrille.

Lagane cipele za hodanje za žene

Na početku je važno utvrditi trebaju li cipele imati elegantan ili ležerni karakter. Ako možete nositi bilo kakvu obuću i nemate dress code tvrtke, možete si priuštiti veću slobodu. Ispod predstavljamo cijeli asortiman laganih radnih cipela, zajedno s primjerima, možda će neke biti savršene za vas!

  • Balerinke - ova vrsta obuće apsolutno je jedno od najlakših rješenja. Balerinke također izgledaju elegantno, udobne su i mogu se nositi uz haljine, suknje, cigarilose i druge hlače. Možete odabrati npr. Klasičnu crnu (npr. ballerinas bademovi nožni prstići crni CD52P) ili više podešenih (npr. ružičaste balerinke s biserima Krzno).
  • Pumpe - kada morate nositi visoke ili visoke potpetice, vrijedi potražiti stabilnu opciju. Odaberite post, klin ili nisku petu i vidjet ćete da će cipele i dalje biti udobne. Preporučujemo npr. Seastarske pumpe s golupčićima,
  • Espadrile - iako su uglavnom povezane s plažom i ljetnom obućom, mogu biti sjajne na poslu. Lagane su, udobne i prozračne, zbog čega su idealno rješenje za nošenje na poslu. Oni također mogu biti elegantni, na primjer VICES espadrila s brokatnim smeđim,
  • Mokasinke - trenutno su vjerojatno najpopularnije ženske radne cipele. Niska, udobna i moderna. Izvrsno izgledaju s haljinama, ali i trapericama ili elegantnim hlačama. Dostupno u klasičnim verzijama (npr. ženske antilop cipele Sergio Leone) ili više podešenih (npr. srebrni mokasini s naborima VICES sivi).
  • Tenisice - ovo je rješenje za žene koje nemaju dress code ili koje vole razbiti formalni stil sa sportskim dodacima. Tenisice su nesumnjivo udobne, moderne i uklapaju se u različitu odjeću - posebno kada odaberete klasične, bijele gležnjače, npr. Cipele Converse Chuck Taylor All Star Hi,

Lagane cipele za hodanje za muškarce

Muškarci bi također trebali navesti koju vrstu obuće očekuju. Ako radite u tvrtki u kojoj kupci nisu opskrbljeni a dress code nije krut, možete si priuštiti veću slobodu. Stoga vam predstavljamo različite vrste laganih cipela za hodanje na poslu za muškarce - možda će se među dostupnim opcijama jedan model svidjeti vama.

Dakle, kao što vidite, postoji mnogo mogućnosti. Na web stranici ButyModne.pl lako ćete pronaći savršene, lagane cipele za hodanje na poslu koje će ispuniti vaša očekivanja. Ne zaboravite staviti udobnost na prvo mjesto. Zahvaljujući tome usredotočit ćete se na svoje dužnosti na poslu, a ne na činjenicu da imate tešku, neudobnu obuću.