Kupujemo li previše cipela?


Ovo pitanje ne postavljaju samo dame, već i gospoda. Cipele su jedan odjevni predmet koji nikada ne može biti previše, pogotovo jer se godišnja doba tako brzo mijenjaju. Ljetno vrijeme nije uvijek lijepo i vruće. Kolovoz nas je već dočekao - mjesec u kojem je sve više oluja i obilnih kiša.

Ovo pitanje ne postavljaju samo dame, već i gospoda. Cipele su jedan odjevni predmet koji nikada ne može biti previše, pogotovo jer se godišnja doba tako brzo mijenjaju. Ljetno vrijeme nije uvijek lijepo i vruće. Kolovoz nas je već dočekao - mjesec u kojem je sve više oluja i obilnih kiša. Dolazeći na posljednji tjedan godišnjeg odmora, vrijedi razmisliti imamo li zaista previše cipela u ormaru.

Promjenjivo vrijeme na odmoru

Ovo je jedan od razloga zašto sandale ili espadrile ne nosimo samo u planine ili na more. Moramo se zaštititi od bilo kakve mogućnosti - to jest, čak i od bujne oluje. To vrlo dobro znamo za višegodišnjake, za koje također trebate pripremiti najmanje tri para: izgrađene cipele, svijetle sandale i ... papričice.

 

Dame i gospodo također bi trebali biti spremni na ovu mogućnost. Odgovarajuća obuća ne smije biti samo praktična, već mora odgovarati i odabranim stilovima. Uostalom, ženske zamke ne pristaju uvijek prozračnim ljetnim haljinama - cipele ili cipele zvane šarmantno "balerinke" bile bi puno bolje.

Mnogo cipela je u redu!

Na kraju nam stvarno trebaju. Obuća nadopunjuje styling, osobito one s haljinama i neobičnim odijelima. Cipele nam omogućuju izražavanje emocija, a mnogi ljudi jednostavno obraćaju pažnju na njih! Kad naše prijatelje pitamo na što obraćaju pažnju na početku veze, složno odgovaraju: cipele. Stoga se ne isplati brinuti zbog činjenice da imamo previše cipela i kupujemo previše pari.

 

Ponekad vrijedi razmisliti nemamo li ih dovoljno, uzimajući u obzir promjenjivo, hirovito vrijeme. Posebno jesen pokazuje da jednog dana možemo uživati ​​u prekrasnom zlatnom suncu, a na kraju, navečer, smočiti se na autobusnom stajalištu, čekajući autobus. Zato se vrijedi zaštititi i imati više od samo tri ili četiri para u ormaru. Isplatit će se, pogotovo ako kupimo pristojnu obuću po promotivnim cijenama!