Kupujemo li previše cipela?


Ovo pitanje postavljaju ne samo dame, već i gospodo. Cipele su dio ormara kojeg nikad nije previše, pogotovo jer se godišnja doba tako brzo mijenjaju. A ljetno vrijeme nije uvijek lijepo i vruće. Već nas je dočekao kolovoz - mjesec u kojem se događa sve više oluja i obilnih kiša.

Ovo pitanje postavljaju ne samo dame, već i gospodo. Cipele su dio ormara kojeg nikad nije previše, pogotovo jer se godišnja doba tako brzo mijenjaju. A ljetno vrijeme nije uvijek lijepo i vruće. Već nas je dočekao kolovoz - mjesec u kojem se događa sve više oluja i obilnih kiša. Odlazeći na posljednji tjedan odmora, vrijedi razmisliti imamo li doista previše cipela u svom ormaru.

Promjenljivo vrijeme na odmoru

To je jedan od razloga zašto u planinama ili na moru ne uzimamo samo sandale ili espadrille. Moramo se zaštititi u svakoj situaciji - to jest, čak i od olujne oluje. To vrlo dobro znamo za nekoliko godina, za koje također morate pripremiti najmanje tri para: ugradbene cipele, lagane sandale i ... kombinezone.

 

Dame i gospodo također se trebaju pripremiti za takav događaj. Odgovarajuća obuća mora biti ne samo praktična, već i odgovarati odabranim stilovima. Uostalom, ženske traperice ne odgovaraju uvijek ljetnim, eteričnim haljinama - cipele ili cipele koje šarmantno zovu "balerinke" bile bi bolje.

Veliki broj cipela nije ništa loše!

Zaista nam trebaju. Obuću upotpunjuju stilizacije, posebno one s haljinama i neobičnim odijelima. Cipele nam omogućuju izražavanje emocija, a mnogi jednostavno jednostavno obraćaju pažnju na njih! Kad prijatelje pitamo na što oni obraćaju pažnju na početku svoje veze, oni im jednoglasno odgovaraju: na obuću. Zato se ne isplati bojati da imamo previše cipela i kupujemo previše para.

 

Ponekad je vrijedno razmotriti nemamo li dovoljno s obzirom na promjenjivo, kapriciozno vrijeme. Posebno jesen pokazuje da jednog dana možemo uživati ​​u prekrasnom, zlatnom suncu, a na kraju, navečer, smočiti se na autobusnom stajalištu, čekajući autobus. Zato je vrijedno zaštititi sebe i imati više od samo tri ili četiri para u svom ormaru. To će se isplatiti, pogotovo ako kupimo pristojne cipele po promotivnim cijenama!