Koliko pari cipela trebamo imati u ormaru?


Današnja tema našeg sljedećeg teksta je pitanje broja cipela. Žene imaju najbolji odgovor na to - još uvijek nemam dovoljno. Gospodo ne treba toliko cipela, ali ponekad je vrijedno poludjeti i zapitati se ne treba li nam par cipela? I svakako jest! Trebali bismo imati cipele ne samo za svakodnevno hodanje, barem dva para, već i cipele za posebne događaje ili proslave. U ženskim ormarima bit će obvezne cipele s visokim potpeticama ili cipele s niskim potpeticama, koje naglašavaju haljinu. A za muškarce su lakirane, elegantne cipele osnova bez koje se ne možete kretati!

Današnja tema našeg sljedećeg teksta je pitanje broja cipela. Žene imaju najbolji odgovor na to - još uvijek nemam dovoljno. Gospodo ne treba toliko cipela, ali ponekad je vrijedno poludjeti i zapitati se ne treba li nam par cipela? I svakako jest!

 

Trebali bismo imati cipele ne samo za svakodnevno hodanje, barem dva para, već i cipele za posebne događaje ili proslave. U ženskim ormarima bit će obvezne cipele s visokim potpeticama ili cipele s niskim potpeticama, koje naglašavaju haljinu. A za muškarce su lakirane, elegantne cipele osnova bez koje se ne možete kretati!

 

Cipele za svakodnevne prilike

Ovo je nešto što se mora vidjeti. Cipele su nam potrebne ovisno o godišnjem dobu. Za proljeće su nam potrebne nešto lakše, ali vodootporne čizme. U proljeće, kao što je poznato, pojavljuju se neočekivane kiše. Ljeti su nam najpotrebnije sandale i cipele koje se lako stavljaju na noge. Jedan par definitivno nije dovoljan! I ne samo da nam trebaju cipele za različite izlaze. Ljetno vrijeme savršeno je za zabavne aktivnosti! Ovo je također savršeno vrijeme za kupnju štikli iz snova. U lipnju, srpnju i kolovozu možete pronaći prekrasne modele koji vrijede sav novac! Na jesen se već moramo bolje štititi - i svake godine birati šarene, izdržljive koprene. Zima, znaš. Čizme za snijeg bit će najbolja opcija, kao i zimske hvatači s posebnim krznom.

 

Obuća za svečane događaje

Tu se stvari kompliciraju. Žene bi u svom ormaru trebale imati gore spomenute štikle ili druge cipele koje će dobro djelovati u stylingu, na primjer uz haljinu. Trebat će vam i lijepe cipele s ravnim potpeticama kako bi odgovarale labavom stilu. Gospoda bi se trebala opskrbiti mokasinima, po mogućnosti u dvije boje. Univerzalni - crni - i također tamno smeđi, na primjer, za jesenski kaput. Tenisice i nezamjenjive tenisice također će biti korisne, čak i za izlazak u grad ili teretanu.

 

Kao što vidite, broj cipela može biti prilično velik, ovisno o vašim željama. Ipak, nema ništa loše u tome - vrijedi imati više pari cipela, tako da tada, dva dana prije vjenčanja prijatelja, ne tražite pravi par za svoju odjeću. Zašto biti nervozan oko ove teme, ako će naš ormar imati odgovarajuće rješenje?