Koliko pari cipela treba imati u našem ormaru?


Današnja tema našeg sljedećeg teksta je pitanje o broju cipela. Žene imaju najbolji odgovor - i dalje ih imam premalo. Gospodo ne treba toliko obuće, ali ponekad se vrijedi rasprsnuti i zapitati se da nam neke cipele ponekad ne nedostaju? I sigurno je! Trebali bismo imati cipele ne samo za svakodnevno hodanje, barem dva para, već i cipele za posebne događaje ili proslave. U ženskoj garderobi obavezno će biti pete ili cipele s niskom petom, ističući haljinu. A za muškarce su lakirane, elegantne cipele osnova bez koje se ne možete kretati!

Današnja tema našeg sljedećeg teksta je pitanje o broju cipela. Žene imaju najbolji odgovor - i dalje ih imam premalo. Gospodo ne treba toliko obuće, ali ponekad se vrijedi rasprsnuti i zapitati se da nam neke cipele ponekad ne nedostaju? I sigurno je!

Trebali bismo imati cipele ne samo za svakodnevno hodanje, barem dva para, već i cipele za posebne događaje ili proslave. U ženskoj garderobi obavezno će biti pete ili cipele s niskom petom, ističući haljinu. A za muškarce su lakirane, elegantne cipele osnova bez koje se ne možete kretati!

Cipele za svakodnevne prigode

To je nešto što je obavezna točka. Cipele koje su nam potrebne ovise o sezoni. U proljeće su nam potrebne malo svjetlije, ali vodootporne cipele. U proljeće se, kao što znate, pojavljuju neočekivane kiše. Ljeti nam najviše trebaju sandale i cipele koje se lako stavljaju na noge. Jedan par definitivno nije dovoljan! I nije samo to što trebamo cipele za različite poslovnice. Ljetna sezona podstiče ludilo na igre! Ovo je ujedno i savršeno vrijeme za kupnju peta iz snova. Samo u lipnju, srpnju i kolovozu možete pronaći prekrasne modele koji vrijede svakog novca! Moramo se bolje zaštititi u jesen - i birati šarene, izdržljive wellington čizme svake godine. Zima, zna se. Čizme za snijeg bit će najbolja opcija, kao i zimske traperice s posebnim krznom.

Obuća za svečani izlazak

Ovdje se stvar komplicira. Žene bi trebale imati u svom ormaru upravo spomenute visoke potpetice ili druge cipele koje će raditi u stilu, primjerice, haljine. Trebat će vam i lijepe ravne potpetice, u skladu s labavim stilovima. Gospodo, trebali bi se zalihati mokasinima, po mogućnosti u dvije boje. Univerzalno - crno - i također u tamno smeđoj boji, na primjer, na jesenskom kaputu. Također su korisne tenisice i nezamjenjive tenisice, čak i za izlazak u grad ili teretanu.

Kao što vidite, broj cipela može biti prilično velik, ovisno o vašim željama. Ipak, nema ništa loše - vrijedi imati više pari cipela, a onda, dva dana nakon vjenčanja prijatelja, ne tražite pravi par za svoju stilizaciju. Zašto se brinuti o ovoj temi ako će naša garderoba imati pravo rješenje?