Koje su cipele najbolje za vrtić?


Dan kada naše dijete prvi put ide u vrtić veliki je događaj. Dijete pripremamo već nekoliko mjeseci - vodimo razgovore o igrama, prijateljima i ručkovima. Predškolsku postavu upotpunjujemo i odgovarajućom obućom koju će naše dijete nositi na nogama svaki dan nekoliko sati. Predlažemo koji će modeli biti najbolji za vrtić.

Obuća u vrtiću - sigurnost na prvom mjestu!

Tijekom predškolskih igara sa svojim vršnjacima, djeca često isključuju inhibicije koje osjećaju dok lutaju s roditeljima. Jer papučekoje će vaše dijete nositi treba biti sigurno. Što to znači? Potražimo model s čvrstim potplatom - dijete se neće poskliznuti ni na uglačanom plesnom podiju. Također je važno da su prstići dječjih vrtića narasli - tijekom dječjih previranja mališan može nenamjerno udariti nogom o tvrdi predmet. Puno toga se događa u svakodnevnom životu predškolca pa pazimo da se naše dijete ne izdvaja od svojih vršnjaka i da se brzo može skinuti i obuti. Veliki izbor takvih modela može se pronaći u internetskoj trgovini KeeShoes.pl.

Savršene papuče - lako se stavljaju!

Predškolski uzrast mora biti neovisan - obujte i skinite cipele tijekom igre te se presvucite prije izlaska van. Odabirom mu možemo olakšati te stvari papuče prikladno za oblačenje. Cipele na čičak već su nekoliko godina među roditeljima broj 1. Da biste ih pravilno stavili, samo umetnite nogu i zategnite kopču. Upamtite da dijete može brzo poboljšati čičak ako cipele skliznu tijekom igre ili su preuske, otkopčaju se i skinu za nekoliko sekundi papučena primjer, kad ga svrbi stopalo ili mrvice keksa padnu u cipelu. Zdravstvena svojstva papuča podjednako su važna kao i praktičnost nošenja, te na njih trebamo obratiti pažnju pri odabiru savršenih dječjih cipela za vrtić.

Najbolje papuče su zdrave papuče

Malo predškolsko stopalo stalno raste i razvija se. Zahvaljujući višem gornjem dijelu, cipele drže nogu u ispravnom položaju. Štikle i profilirani uložak inhibiraju stvaranje ravnih stopala, a ugrađena peta i ukočena peta sprječavaju deformaciju pete. Potražimo papuče za vrtić, u kojima će stopala našeg djeteta biti dobro postavljena. Također je važno da cipele budu prozračne. Možemo se pobrinuti za to odabirom modela s uloškom od prirodne kože koji upija znoj i polukružnim krojem koji jamči bolju ventilaciju. Cipele za našu djecu možemo pronaći na web stranici trgovine KeeShoes.pl. Pobrinite se da vaše dijete svaki dan navlači svježe čarape i mijenja ih čim dođu kući.

Što je s modom?

Papuče predškolske cipele su cipele koje ćemo često mijenjati - dijete će izrasti iz njih, materijal će se zaprljati ili će se cipele oštetiti uslijed igre. Prilikom odabira novog para uzmimo u obzir djetetova očekivanja i ukus. Potražimo moderne papuče koje će mališani svaki dan sa zadovoljstvom nositi. Mnoga djeca loše reagiraju na odlazak u vrtić - promjena okruženja, velika skupina vršnjaka, nepoznata "teta" - ti čimbenici mogu učiniti da se dijete osjeća još gore. Pobrinimo se da dijete ima svoju omiljenu maskotu, odjeću i sa sobom Papučeto će mu dati hrabrosti probiti led u ophođenju s djecom i sklopiti prva prijateljstva