Koje cipele za vjenčanje zimi?


Zima nije najpopularnije godišnje doba za stupanje u brak. Ipak, neki se parovi zbog brzog roka, niže cijene ili samo sklonosti odlučuju vjenčati u zimskoj sezoni. Tada se među gostima postavlja pitanje - koje cipele za vjenčanje zimi? Morate li se presvući? Ili to mogu učiniti u crpkama ili brogovima? Otklanjamo sve sumnje i savjetujemo koji model vrijedi odabrati!

Cipele za vjenčanje zimi - odaberite udobnost i funkcionalnost

Vremenski uvjeti u Poljskoj tijekom zime variraju. Od temperatura ispod 10 stupnjeva, kada sunce blješti, pada kiša i puše vjetar, do zaista ledenih dana, kada su termometri znatno ispod 0 stupnjeva, a ceste prekrivene snijegom. Izbor obuće stoga treba prilagoditi prevladavajućem vremenu. Cipele moraju biti tople i udobne, a moraju osigurati i odgovarajuću stabilnost - čak i kada na cesti može biti sloja mraza. Stoga vam preporučujemo da tijekom trajanja svečanosti odaberete zimske cipele dobre kvalitete i prebacite se u dvoranu za vjenčanje. Među njima, naravno ženske čizme i muške čizme Chelsea. Dame se također mogu svidjeti čizme - npr. na peti, stupu ili klinnoj peti.

Prilikom odabira koliba za vjenčanje zimi, vrijedi uzeti u obzir nekoliko elemenata:

  • Odaberite odgovarajuću veličinu, ali imajte na umu da vas cipele ne smiju stezati niti stezati;
  • Dame bi trebale odabrati cipele sa stabilnom petom - npr. Na stupu umjesto visoke pete;
  • Preporučujemo da pazite da se odabrani model cipela ne smoči jer vas zimsko vrijeme može iznenaditi;
  • Cipele s debelim potplatom bit će najbolje - izolirat će nogu od tla, jamčeći toplinsku udobnost.

Također imajte na umu da će nakon završetka vjenčanja gosti biti pozvani u svadbenu dvoranu, gdje će temperatura biti potpuno drugačija. Stoga je bitno promijeniti cipele - lagane, udobne i savršene za ples. Gospodo bi trebali imati rukave cipelea dame su omiljene šatlovi ako balerine. Predlažemo koji su modeli cipela idealni za zimsko vjenčanje na vrhu!

Koje cipele nositi za ceremoniju?

Obred vjenčanja obično se održava u crkvi ili u matičnom uredu, rjeđe u mjestu gdje će se vjenčanje održati. Stoga je vrijedno uzeti u obzir činjenicu da ćete morati putovati između različitih lokacija i uzeti u obzir prevladavajuće vremenske uvjete. Stoga će tople cipele s višim gornjim dijelom dobro funkcionirati.

Naši prijedlozi za žene:

  • Čizme iznad koljena preko koljena hit su posljednjih godina koje su iznimno ženstvene i seksi. Ove vrste cipela savršeno se usklađuju s haljinama, a istodobno jamče toplinsku udobnost. Postoje modeli s štiklama - npr. crne štiklei stan - npr. N / M čizme od crne antilopa izolirane.
  • Čizme s čarapama s visokom petom - ovaj model cijene žene koje vole neobična, ali vrlo praktična i ženstvena rješenja. Među ovim vrstama prijedloga sive čizme s čarapama na petu LL-103p Siva.
  • Čizme s visokim potpeticama - kraće od čizama, i dalje su izvrsne za svadbene svečanosti. Jedan od najmodernijih prijedloga su, na primjer, Crvene čizme na visoku petu NS039P Crvenakoje ćete pronaći i u drugim verzijama u boji.

Naši prijedlozi za muškarce:

  • Čizme Chelsea - ovo je nesumnjivo jedna od najčešće odabranih opcija muškaraca za ovu vrstu prigode. Čizme koje sežu do gležnjeva savršeno štite od hladnoće, a istovremeno odgovaraju elegantnom stilu. Primjeri ove vrste cipela su Crne zavezane čizme Pilpol 6030.
  • Cipele - ovu vrstu obuće muškarci najčešće biraju i za svečanost i za vjenčanje. Kvalitetan proizvod trebao bi položiti ispit u svim uvjetima - npr. elegantne tamnoplave cipele.

Cipele za vjenčanje zimi - model savršen za zabavu

Nakon što ste se uputili s mjesta ceremonije do mjesta vjenčanja, možete se prebaciti na lakše cipele. Zahvaljujući tome nećete oznojiti nogu i zabavljat ćete se na plesnom podiju do zore.

Naše zimske vjenčane cipele za žene:

Cipele za zimsko vjenčanje za muškarce:

Vjenčanje zimi nudi mnoge mogućnosti oblikovanja. Pozivamo vas da se upoznate s ponudom trgovine KeeShoes - uvjereni smo da ćete pronaći model koji odgovara vašim potrebama! Želimo vam uspješnu kupovinu i odličnu zabavu do zore!