Karnevalske cipele - najbolji prijedlozi 2019

Doček Nove godine je iza nas, a karneval je pred nama. To je razdoblje u kojem jednostavno morate igrati, bez obzira na sve. No da biste to ostvarili, osim sjajne zabave, trebali biste pronaći i lijepu, jedinstvenu stilizaciju u kojoj ćete se osjećati poput zvijezde. Kako to učiniti? Osobno, savjetujemo vam da počnete s ... cipelama! Ovo nije sasvim tradicionalan pristup, ali na cipelama je da odlučite koliko ćete biti dobri na karnevalskoj zabavi.

Stan, ali udoban

Ravne cipele pristaju unatoč izgledima mnogih stilova. Osim toga, stan ne znači potpuno bez povećanja. Takve cipele mogu imati pete od tri, tri inča, što jeftino čini zadovoljstvo. Mnoge karnevalske zabave povezane su s različitim dress codeom, ponekad se odijevaju. U ovom slučaju, najbolje je koristiti cipele s niskom petom ili lijepe balete. Imajte na umu da je praktičnost najvažnija stvar, pogotovo ako se želite zabaviti. Balerinke će se uklopiti u hlače i kratke suknje.

Visoka, ali seksi

Visoke čizme, poput visokih potpetica , savršen su izbor ako idete na karnevalski party u prekrasnoj, elegantnoj haljini. Srećom, u posljednje vrijeme ne postoje modne visoke potpetice i one malo niže, koje produljuju noge i naglašavaju lijepe, ženske teladi. Obucite takvu obuću za pop-up haljinu i nokautirajte sve u sobi. Sjetite se i boja. Iako su crni štikli klasični, vrijedi oživjeti vrijeme karnevala novim, ljepšim bojama. Možda će crvena, bijela ili plava biti baš u redu?

Cipele uskladite s odjećom i ... sebe!

Na tržištu postoji mnogo različitih parova cipela pogodnih za haljine. Preporučujemo da pogledate naš odjel s pumpama, kao i s niskim cipelama. Možda ćete pronaći najzanimljiviji i najprikladniji par za sebe. A ako se to dogodi, javite nam da se ove godine provodite odlično tijekom izuzetno dugog karnevala!